|
-
Особливості харчування Німеччини
-
Німецька класична філософія
-
Німецька класична філософія
Зміст 1. Німецька класична філософія. Загальна характеристика………………… 3 2. Висновок………………………………………………………………………6 Список використаної літератури……………………………………………….7 ∞ См. работу «Німецька класична філософія»
-
Німецька класична філософія
-
Зимові свята та їх використання в туризмі
ВСТУП 3 І. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗИМОВИХ СВЯТ 5 1.1. Історія виникнення зимових свят у різних народів світу 5 1.2. Традиції, обряди і звичаї проведення зимових свят 9 1.3. Зимові свята в Україні 15 ІІ. СТРАВИ НАРОДІВ СВІТУ НА ЗИМОВІ СВЯТА 20 2.1. Кухня народів Європи 20 2.2. Кухня народів Азії 26 2.3. Українська кухня 29 ІІІ. ВИКОРИСТАННЯ ЗИМОВИХ СВЯТ В ТУРИСТИЧНОМУ ПРОДУКТІ 33 ВИСНОВКИ 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 40 ДОДАТКИ 42 ∞ См. работу «Зимові свята та їх використання в туризмі»
-
Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)
Вступ 3 1. Етнічні особливості народу США 6 1.1. Формування національної кухні США та фактори, які вплинули на формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 9 2. Особливості харчування туристів з США в Україні 17 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з США 17 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з США 20 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 26 2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанному комплексі „Козацький стан” 30 Висновки 34 Список використаної літератури та джерел 36 Додатки 38-51 ∞ См. работу «Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)»
-
Німецька класична філософія. Міфологічні корені української філософії
Вступ 2 Розділ І. Німецька класична філософія. 4 1.1. Природничо-наукова картина світу і філософська система І.Канта. 4 1.2. Філософська система і метод Гегеля. 6 1.3. Матеріалізм Л.Фейєрбаха. 11 Розділ ІІ. Міфологічні корені української філософії. 13 2.1. Дохристиянський світогляд давніх слов’ян – передісторія української філософії. 13 2.2. Різноманітність міфологічної тематики. 15 2.3. Характерні риси української міфології. 17 Розділ ІІІ. Філософські погляди Г.С. Сковороди. 19 Висновки 24 Список використаної літератури 25 ∞ См. работу «Німецька класична філософія. Міфологічні корені української філософії»
-
Особливості організації харчування туристів з Великобританії
ВСТУП 3 1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ВЕЛИКОБРИТАНІЇ 5 1.1. Формування національної кухні Великобританії та фактори, що впливають на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 9 2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ВЕЛИКОБРИТАНІЇ В УКРАЇНІ 16 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 16 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 19 2.3. Національна туристична кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 21 2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25 ВИСНОВКИ 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 30-36 ∞ См. работу «Особливості організації харчування туристів з Великобританії »
-
Особливості харчування туристів з Китаю
Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Китаю 6 1.1.Національні особливості народу Китаю 6 1.2.Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну 14 2. Особливості харчування туристів з Китаю 17 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Китаю 17 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Китаю 23 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів Китаю 30 2.4. Організація харчування туристів з Китаю в підприємствах громадського харчування 32 Висновки 35 Список використаної літератури 37 Додатки 39 ∞ См. работу «Особливості харчування туристів з Китаю»
-
Організація харчування туристів з Італії
Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Італії 5 1.1. Формування національної кухні Італії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 9 2. Особливості харчування туристів з Італії в Україні 13 2.1. Національний смак та особливості національного харчування туристів з Італії 13 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 19 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу та пропозиції для італійців 24 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 28 Висновки 34 Список використаної літератури 36 Додатки 38 ∞ См. работу «Організація харчування туристів з Італії»
-
Особливості харчування туристів з Італії
Вступ 4 1. Етнічні особливості народу Італії 6 1.1. Національні особливості народу Італії 6 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 11 2. Особливості харчування туристів з Італії 16 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Італії 16 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 23 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для італійців 29 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 33 Висновки 39 Список використаної літератури 41 Додатки 43 ∞ См. работу «Особливості харчування туристів з Італії»
-
Особливості харчування туристів з Великобританії
Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Великобританії 5 1.1 Формування національної кухні Великобританії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2 Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 11 2. Особливості харчування туристів з Великобританії в Україні 14 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 14 2.2. Національна Українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 17 2.3. Національна Українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 26 2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28 Висновок 30 Список використаних джерел 32 Додатки 33-34 ∞ См. работу «Особливості харчування туристів з Великобританії »
-
Особливості організації харчування туристів з Угорщини
ВСТУП 3 1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ УГОРЩИНИ 5 1.1. Формування національної кухні Угорщини та фактори, що впливають на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Угорщини 8 2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З УГОРЩИНИ В УКРАЇНІ 14 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Угорщини 14 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Угорщини 16 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Угорщини 22 2.4. Організація харчування туристів з Угорщини в закладах ресторанного господарства м. Києва 26 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 31 ДОДАТКИ 33-40 ∞ См. работу «Особливості організації харчування туристів з Угорщини »
-
Особливості організації харчування туристів з Японії
Вступ 3 І. Етнічні особливості народу Японії 6 1.1. Формування національної кухні Японії та фактори які вплинули на її формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Японії 10 ІІ. Особливості харчування туристів з Японії в Україні 13 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Японії 13 2.2. Національна українська кухня, як база харчування туристів з Японії 19 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Японії 23 2.4. Організація харчування туристів з Японії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25 Висновки 32 Список використаних джерел 34 Додатки 37 ∞ См. работу «Особливості організації харчування туристів з Японії»
-
Організація харчування туристів з Польщі
ВСТУП 3 І. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ПОЛЬЩІ 6 1.1. Формування національної кухні Польщі та фактори, що вплинули на її формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Польщі 8 ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ПОЛЬЩІ В УКРАЇНІ 15 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Польщі 15 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Польщі 17 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Польщі 23 2.4. Організація харчування туристів з Польщі в закладах ресторанного господарства м. Києва 26 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 31 ДОДАТКИ 33 ∞ См. работу «Організація харчування туристів з Польщі»
-
Організація харчування туристів з Грузії
ВСТУП 3 І. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ГРУЗІЇ 5 1.1. Формування національної кухні Грузії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Грузії 7 ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ГРУЗІЇ В УКРАЇНІ 12 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Грузії 12 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Грузії 16 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Грузії 25 2.4. Організація харчування туристів з Грузії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 32 ДОДАТКИ 34-38 ∞ См. работу «Організація харчування туристів з Грузії»
-
Організація харчування туристів з Чехії та Словакії
Вступ 3 1. Етнічні особливості туристів з Чехії та Словакії 5 1.1. Національні особливості народів з Чехії та Словакії 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку з Чехії та Словакії 8 2. Особливості харчування туристів з Чехії та Словакії в Україні 12 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Чехії та Словакії 12 2.2. Національна українська кухня, як база харчування туристів з Чехії та Словакії 15 2.3. Національно-українська кухня як предмет туристичного інтересу для туристів з Чехії та Словакії 19 2.4. Організація харчування туристів з Чехії та Словакії в ресторанах та кафе міста Києва 25 Висновки 30 Список використаних джерел 31 Додатки 34-40 ∞ См. работу «Організація харчування туристів з Чехії та Словакії»
-
Особливості організації харчування туристів зі Швейцарії та Австрії
Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Швейцарії та Австрії. 5 1.1. Формування національної кухні Швейцарії та Австрії, фактори, які вплинули на її формування. 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів зі Швейцарії та Австрії. 9 2. Особливості харчування туристів зі Швейцарії та Австрії в Україні. 13 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування туристів зі Швейцарії та Австрії. 13 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів зі Швейцарії та Австрії. 18 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів зі Швейцарії та Австрії. 27 2.4. Організація харчування туристів зі Швейцарії та Австрії в закладах ресторанного господарства м. Київ. 29 Висновки 32 Список використаної літератури та джерел 34 Додатки 36 ∞ См. работу «Особливості організації харчування туристів зі Швейцарії та Австрії»
-
Німецька соціальна ринкова економіка
-
Організація харчування туристів в Україні
Вступ 3 І. Характеристика підприємств громадського харчування 4 1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4 2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6 1.3. Загальні вимоги до підприємств громадського харчування 11 ІІ. Організація харчування туристів 13 2.1. Категорії та класи обслуговування туристів 13 2.2. Організація харчування туристів в місцях проживання і масового відпочинку 14 2.3. Організація харчування туристів в місцях масового відпочинку 16 2.4. Організація харчування туристів в дорозі 17 ІІІ. Національна українська кухня – основна база харчування туристів 18 3.1. Українська кухня – предмет туристичного інтересу 18 3.2. Українська гостинність 25 Висновки і пропозиції 29 Список використаної літератури 31 ∞ См. работу «Організація харчування туристів в Україні »
-
Організація харчування туристів в Ізраїлі
Вступ 3 Розділ І. Етнічні особливості народу Ізраїлю 6 1.1. Національні та етнічні особливості народу Ізраїлю 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україні туристів Ізраїлю 9 Розділ ІІ. Особливості харчування туристів Ізраїлю в Україні 13 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування туристів Ізраїлю 13 2.2. Національна українська кухня, як база для харчування туристів Ізраїлю 15 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції в туристів Ізраїлю 18 2.4. Організація харчування туристів Ізраїлю в Києві підприємствами громадського харчування 20 Висновки і пропозиції 27 Список використаної літератури 28 Додатки 29 ∞ См. работу «Організація харчування туристів в Ізраїлі»
-
Туреччина та її кухня
План Географічне положення 3 Історія розвитку 3 Загальна характеристика турецької кухні й особливості техничної обробки 5 Меню 11 Рецепти страв 11 Використана література_________________________________________14 ∞ См. работу «Туреччина та її кухня»
-
Філософія
1. Основні ідеї античної філософії. 2 2. Німецька класична філософія. 5 3. Принципи і категорії діалектики. 11 Список використаної літератури 15 ∞ См. работу «Філософія»
-
Історія економічних вчень контрольна
-
Контрольна робота з Історії економічних вчень
-
Об’єднання ФРН та НДР
Вступ Розділ 1. Потсдамська конференція та створення двох держав Розділ 2. Німецька проблема у 50-60-ті роки Розділ 3. Шлях об’єднаня ФРН та НДР Висновки Список використаної літератури ∞ См. работу «Об’єднання ФРН та НДР»
-
Німецька класична філософія
-
Твір з літератури
Вступ 3 Новітня німецька література 5 Жанрові особливості жіночої літератури 6 Література для самодостантніх. Бріґґітта Кронауер 8 Художня публіцистика. Карін Решке 12 Висновки 15 Список використаної літератури 17 ∞ См. работу «Твір з літератури»
-
Німецька класична філософія
1. Особливості та здобутки німецької класичної філософії. 3 2. Кант як засновник німецької класичної філософії. Теорія пізнання та етика І. Канта. 5 Список використаної літератури 13 ∞ См. работу «Німецька класична філософія»
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|