Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Туреччина та її кухня» (ID:10883)

| Размер: 19 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 11.02.2007 | Код продавца: 2 |
СодержаниеПлан

Географічне положення 3
Історія розвитку 3
Загальна характеристика турецької кухні й особливості техничної обробки 5
Меню 11
Рецепти страв 11
Використана література_________________________________________14
ЛитератураВикористана література:

1. Турція – путівник, М., 1997р.
2. Кухня народів Європи, Турція, М., 1993р.
3. www.turkey-info.ru
4. http://goldbeam.udm.ru
5. http://travel.rin.ru
6. www.turizm.ru
7. “Луна планети”, № 5, 2001р.
Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Зимові свята та їх використання в туризмі
  • Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)
  • Анімаційної програми в курортному готелі
  • Особливості організації харчування туристів з Великобританії
  • Організація харчування туристів з Італії
  • Особливості харчування туристів з Китаю
  • Особливості харчування туристів з Італії
  • Особливості організації харчування туристів з Угорщини
  • Особливості харчування туристів з Великобританії
  • Особливості організації харчування туристів з Японії
  • Організація харчування туристів з Польщі
Cгенерировано за 0.043396 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів