Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Туреччина та її кухня» (ID:10883)

| Размер: 19 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 11.02.2007 | Код продавца: 2 |
СодержаниеПлан

Географічне положення 3
Історія розвитку 3
Загальна характеристика турецької кухні й особливості техничної обробки 5
Меню 11
Рецепти страв 11
Використана література_________________________________________14
ЛитератураВикористана література:

1. Турція – путівник, М., 1997р.
2. Кухня народів Європи, Турція, М., 1993р.
3. www.turkey-info.ru
4. http://goldbeam.udm.ru
5. http://travel.rin.ru
6. www.turizm.ru
7. “Луна планети”, № 5, 2001р.
Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Зимові свята та їх використання в туризмі
  • Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)
  • Анімаційної програми в курортному готелі
  • Особливості організації харчування туристів з Великобританії
  • Організація харчування туристів з Італії
  • Особливості харчування туристів з Китаю
  • Особливості харчування туристів з Італії
  • Особливості організації харчування туристів з Угорщини
  • Особливості харчування туристів з Великобританії
  • Особливості організації харчування туристів з Японії
  • Організація харчування туристів з Польщі
Cгенерировано за 0.028568 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...