Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Технологія забезпечення якості напівфабрикатів страв з борошна: вареників пельменів налисників лапші та інших» (ID:30357)

| Размер: 36 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 125 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание
Вступ 2
1. Значення для організму людини 3
2. Теоретична частини (хімічний склад вітаміни) 7
3. Експериментальна частина 11
Висновки 25
Використана література 27
Додатки 29


Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература 1. Вітвіцький В.В. Ковальчук В.І. Полонська О.М. Класифікатор трудових процесів виробництва борошна / Український НДІ продуктивності агропромислового комплексу. – К.: НДІ «Украгропромпродуктивність» 2007. – 15 с.
2. Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів: Підруч. для проф.-тех. навч. закл. – К.: Вікторія 2002. – 399 с.
3. Борошно та хлібобулочні вироби. Нормативні документи: Довідник: У 2 т. / В.Л.Іванов (заг.ред.) В.С.Тимошенко (упоряд.) – К.: Леонорм 2000. – 258 с.
4. ДСТУ 2900:2006. Концентрати харчові Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови. – Вид офіц. – К.: Держспоживстандарт України 2007. – III 15 с.
5. Правила оранізації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах / Київський ін-т хлібопродуктів. – К. 1998. – 145 с.
6. Сичевська І.А. Фірмові борошняні кондитерські вироби Житомирщини: Посіб. для проф.-тех. навч. закл.. – Житомир: Полісся 2008. – 120 c.
7. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький: Поділля 1998. – 79 с.
8. Губа Н.И. Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ» 1992. – 326 с.
9. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України 2004. – ІІІ 8с. – (Національний стандарт України).
10. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат 1989. – 367 с.
11. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос» 2000. – 418 с.
12. Немцова З.С. Основы хлебопечения. – М.: Агропромиздат 1986. – 287 с.
13. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика 1982. – 374 с.
14. Уразов В.А. Организация труда и управления на предприятиях легкой промышленности. – М.: Легпромбытиздат 1990. – 239 с.
15. Франко О.Ф. Практична кухня. – Вип. 1: Вироби з тіста. Напої і солодкі страви. – Л.: Каменяр 1995. – (Переписи старої кухні). – 64 с.
16. Фримантл М. Химия в действии. В 2-х томах. – Т. 2. – М.: Мир 1991. – 622с.
17. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность» 1976. – 673 с.
18. Экерт А. Выпечка хлеба. – М.: Алаборъ 1996. – 151 с.


Дополнительная информация 4036
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Технологія забезпечення якості напівфабрикатів страв з борошна: вареників пельменів налисників лапші та інших»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна
  • Розширення асортименту удосконалення технології та дослідження якості банкетних холодних страв
  • Технологія приготування їжі
  • Технологія харчування
  • Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі
  • Технологія галузі(Варіант 4)
  • Формування якості пшеничного хліба
  • Технологія виробництва пшеничного борошна і хліба
  • Технологія виробництва борошна
  • Облік напівфабрикатів підприємства
  • Контрольна з основ фізіології і гігієни харчування
Cгенерировано за 0.168976 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...