Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Технологія харчування» (ID:29173)

| Размер: 46 кб. | Объем: 38 стр. | Стоимость: 75 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание
3. Значення механічної і теплової обробки продуктів. Недоліки і переваги варки різними способами 2

13.Технологічний процес обробки дрібної риби з кістковим скелетом: характеристика окремих операцій способи розробки приготування напівфабрикатів в залежності від кулінарного використання. Чому свіжоморожену рибу відтаюють у воді і при цьому добавляють сіль? 9
Скільки кілограмів судака нерозробленого потрібно взяти щоб отримати 10 кг філе без шкіри та кісток? 9

27. Технологічний процес приготування напівфабрикатів з птиці і кролика (цілими тушками дрібними шматками) їх кулінарне використання. Вимоги до якості. На підприємство надійшли кури напівпотрошені. Запропонуйте асортимент страв. 14
При розробці четвертин яловичини І категорії отримали 38 кг котлетного м яса. Якою була маса яловичини? 14

31. Особливості приготування капусняків щів асортимент згідно збірників рецептур які є нормативними документами відмінності в приготуванні і подачі. Вимоги до якості страв строки реалізації. Мета пасерування овочів для капусняків. Які групи супів подають зі сметаною яка норма сметани на порцію супу? 19
Визначити необхідну кількість сировини для приготування 50 порцій борщу українського рецептура №189 з яловичиною зеленню по II колонці (маса порції 300 г) 19

46. Класифікація соусів з згущувачами. Приготування борошняної пасеровки в залежності від групи соусів. Приготування і використання соусу білого зі щавлем соусу томатного з грибами і овочами і соусу біле вино 27

53. Асортимент технологія приготування страв і гарнірів зі смажених овочів. Вимоги до якості страв 33

Список використаної літератури 37


Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Абатуров П.В. и др. Сладкие блюда и напитки. – М.: Экономика 1972. – 144с.
2. Азбука домашнього господарювання. / Е.0. Блажко М.Й. Барановський Д.М.Володарська та ін. Упоряд. Д.М. Володарська. – К.: Техніка 1980. – 367с.
3. Анфімова Н.К. Захарова Т.І. Кулінарія. – М.: Економіка 1987. – 272 с.
4. Баранов В.С. Технология производства продуктов общественного питания. – М.: Экономика 1982. – 399 с.
5. Барановський В.А. Официант-бармен. – Ростов н/Д.: Феникс 2000. – 320 с.
6. Бриджит Джоунз. Приемы торжества и банкеты. – Минск: Белфакеиздатгрупп 1998. – 255 с.
7. Вищепан О.Г. Мельман М.Є. Швіліх В.Ц. Як консервувати овочі. – К.: Держсільгоспвидав УРСР 1980. – 132 с.
8. Все об украинской кухне. / Сост. Д. Билык. – Донецк: ПКФ «БАО» 2000. – 352 с.
9. Губа Н.И. Овощи и фрукты на вашем столе. – К.: Урожай 1984. – 344 с.
10. Доцяк В.С. Українська кухня: Технологія приготування страв. – К.: Вища шк. 1995. – 550 с.
11. Дудченко Л.И. й др. Пряно-ароматические и пряно-вкусовые растения: Справочник / Л.И. Дудченко А.С. Козьяков В.В. Крищенко. – К.: Наук.думка 1989. – 304 с.
12. Замечательные уроки кулинарного искусства / Составитель Похлебкина А. – Донецк: ПКФ БАО 2000. – 224 с.
13. Здобнов А.Й. Ковалев Н.И. Эстетические требования к оформлению блюд: Учеб. пособие. – К.: Вища шк. 1989. – 126 с.
14. Золотая книга хорошого тона / Пер. с франц. Н.Ф. Васильковой. – Смоленск: Русич 1999. –368 с.
15. Искусство готовить. Часть 1. / За ред. Подолюк О.О. – К.: Глобус 1993. – 270с.
16. Искусство готовить. Часть 2. / За ред. Подолюк О.О. – К.: Глобус 1993. – 287с.
17. Кіросір Л.М. Титаренко В.П. Традиційні українські страви. – Полтава: ПДПУ 1999. – 120 с.
18. Фізико-хімічні методи обробки харчових продуктів / Національний ун-т харчових технологій / А.І. Соколенко (уклад.). – К.: НУХТ 2004. – 31 с.

Дополнительная информация75098
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Технологія харчування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Новітні технології у харчуванні туристів
  • Технологія харчування
  • Харчування
  • Характеристика інформаційних технологій (теорія)
  • Організація харчування туристів в Україні
  • Облік продуктів харчування в бюджетних установах
  • Система технології
  • Наукові теорії та концепції раціонального харчування
  • Загальна технологія харчових виробів
  • Облік амортизації основних засобів і нематеріальних активів (на прикладі ТОВ)
  • Мережні технології
Cгенерировано за 0.108558 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...