Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі» (ID:6082)

| Размер: 43 кб. | Объем: 25 стр. | Стоимость: 65 грн. | Добавлена: 27.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст

Вступ 3
1. Значення морепродуктів і страв з них для харчування людей 5
2. Кулінарна обробка морепродуктів 7
3. Асортимент страв з морепродуктів 10
5. Технологія приготування страв з морепродуктів 12
6. Організація роботи рибного цеху 16
7. Обладнання та інвентар 19
8. Охорона та безпека праці. 21
Висновок 23
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Технологія приготування їжі
  • "Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"
  • Технологія харчування
  • Барна справа
  • Особливості технології використання пернатої дичини для розроблення асортименту страв у ресторані
  • Світові сировинні ресурси: риба та морепродукти
  • Світові сировинні ресурси: риба та морепродукти
  • Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна
  • Характеристика технологічних властивостей холодних страв та закусок
  • Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії
Cгенерировано за 0.157428 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів