Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна» (ID:30378)

| Размер: 21 кб. | Объем: 17 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2
1. Споживчі властивості борошна 3
2. Хімічний склад борошна 4
3. Продукти потрібні для приготування тіста 8
4. Технологія приготування страв з борошна 9
Висновки 15
Література 17

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Борошно та хлібобулочні вироби. Нормативні документи: Довідник: У 2 т. / В.Л.Іванов (заг.ред.) В.С.Тимошенко (упоряд.) – К. 2000. – 258 с.
2. Вітвіцький В.В. Ковальчук В.І. Полонська О.М. Класифікатор трудових процесів виробництва борошна / Український НДІ продуктивності агропромислового комплексу. – К. 2007. – 15 с.
3. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький 1998. – 79 с.
4. ДСТУ 2900:2006. Концентрати харчові Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови. – Вид офіц. – К. 2007. – III 15 с.
5. Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів: Підруч. для проф.-тех. навч. закл. – К. 2002. – 399 с.
6. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М. 1989. – 367 с.
7. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М. 2000. – 418 с.
8. Правила оранізації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах / Київський ін-т хлібопродуктів. – К. 1998. – 145 с.
9. Сичевська І.А. Фірмові борошняні кондитерські вироби Житомирщини: Посіб. для проф.-тех. навч. закл.. – Житомир 2008. – 120 c.
10. Экерт А. Выпечка хлеба. – М.: Алаборъ 1996. – 151 с.


Дополнительная информация4047
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Контрольна робота БЖД
  • Контрольна з основ фізіології і гігієни харчування
  • Зерноборошняні товари
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Поняття про харчові добавки
Cгенерировано за 0.114399 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...