Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна» (ID:30378)

| Размер: 21 кб. | Объем: 17 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2
1. Споживчі властивості борошна 3
2. Хімічний склад борошна 4
3. Продукти потрібні для приготування тіста 8
4. Технологія приготування страв з борошна 9
Висновки 15
Література 17

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Борошно та хлібобулочні вироби. Нормативні документи: Довідник: У 2 т. / В.Л.Іванов (заг.ред.) В.С.Тимошенко (упоряд.) – К. 2000. – 258 с.
2. Вітвіцький В.В. Ковальчук В.І. Полонська О.М. Класифікатор трудових процесів виробництва борошна / Український НДІ продуктивності агропромислового комплексу. – К. 2007. – 15 с.
3. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький 1998. – 79 с.
4. ДСТУ 2900:2006. Концентрати харчові Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови. – Вид офіц. – К. 2007. – III 15 с.
5. Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів: Підруч. для проф.-тех. навч. закл. – К. 2002. – 399 с.
6. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М. 1989. – 367 с.
7. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М. 2000. – 418 с.
8. Правила оранізації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах / Київський ін-т хлібопродуктів. – К. 1998. – 145 с.
9. Сичевська І.А. Фірмові борошняні кондитерські вироби Житомирщини: Посіб. для проф.-тех. навч. закл.. – Житомир 2008. – 120 c.
10. Экерт А. Выпечка хлеба. – М.: Алаборъ 1996. – 151 с.


Дополнительная информация4047
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Контрольна робота БЖД
  • Контрольна з основ фізіології і гігієни харчування
  • Зерноборошняні товари
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Поняття про харчові добавки
Cгенерировано за 0.144692 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів