Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)» (ID:29969)

| Размер: 17 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Сутність методів визначення вітамінів харчових продуктів 2
2. Характеристика смакових відчуттів харчових продуктів 8
Список літератури 12

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок літератури

1. Методи контролю харчових виробництв: Лабораторний практикум для студ. техн. спец. / Черкаський держ. технологічний ун-т / Валерій Михайлович Головченко (уклад.). – Черкаси : ЧДТУ 2004. – 68с.
2. Методи контролю харчових виробництв: Метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091709 «Технологія зберігання консервування та переробки молока» денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій / Тамара Панасівна Костенко (уклад.). – К. : НУХТ 2003. – 101с.
3. Процеси і апарати харчових виробництв: Метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. технол. спец. / Національний ун-т харчових технологій / Іван Федорович Малежик (уклад.). – К. : НУХТ 2005. – 64с.
4. Продукти харчові Визначення вмісту вітаміну А методом рідинної хроматографії високороздільної здатності / Л... Прокопенко (пер.та наук.-техн.ред.). – Офіц. вид – К. : Держспоживстандарт України 2006. – (Національний стандарт України). – ІV 12с.
5. Минделл Эрл. Справочник по витаминам и минеральным веществам: Как правильные витамины и минеральные вещества могут изменить вашу жизнь:Пер. с англ.. – М. : Издательство Медицина и питание 2007. – 320с.





Дополнительная информация75282
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
  • Контрольна з економіки аграрного підприємства
  • Контрольна з економіки підприємства
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Теоретичні основи технології харчових виробництв
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Контрольна робота БЖД
Cгенерировано за 0.126134 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів