Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)» (ID:29969)

| Размер: 17 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Сутність методів визначення вітамінів харчових продуктів 2
2. Характеристика смакових відчуттів харчових продуктів 8
Список літератури 12

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок літератури

1. Методи контролю харчових виробництв: Лабораторний практикум для студ. техн. спец. / Черкаський держ. технологічний ун-т / Валерій Михайлович Головченко (уклад.). – Черкаси : ЧДТУ 2004. – 68с.
2. Методи контролю харчових виробництв: Метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091709 «Технологія зберігання консервування та переробки молока» денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій / Тамара Панасівна Костенко (уклад.). – К. : НУХТ 2003. – 101с.
3. Процеси і апарати харчових виробництв: Метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. технол. спец. / Національний ун-т харчових технологій / Іван Федорович Малежик (уклад.). – К. : НУХТ 2005. – 64с.
4. Продукти харчові Визначення вмісту вітаміну А методом рідинної хроматографії високороздільної здатності / Л... Прокопенко (пер.та наук.-техн.ред.). – Офіц. вид – К. : Держспоживстандарт України 2006. – (Національний стандарт України). – ІV 12с.
5. Минделл Эрл. Справочник по витаминам и минеральным веществам: Как правильные витамины и минеральные вещества могут изменить вашу жизнь:Пер. с англ.. – М. : Издательство Медицина и питание 2007. – 320с.





Дополнительная информация75282
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
  • Контрольна з економіки аграрного підприємства
  • Контрольна з економіки підприємства
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Теоретичні основи технології харчових виробництв
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Контрольна робота БЖД
Cгенерировано за 0.122808 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...