Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)» (ID:29971)

| Размер: 16 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание 1. Класифікація оцінки запаху харчових продуктів 2

2. Фізичні методи визначення вуглеводів харчових продуктів 7

Література 12
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература Література

1. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В. Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України 2004. – ІІІ 8с. – (Національний стандарт України).
2. Корнеева К. Анатомия стола // Ресторатор. – 2003. – №7. – С. 10 – 12.
3. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос» 2005. – 418 с.
4. Никуленкова Т.Т. Лавриненко Ю.И. Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос» 2007. – 472 с.
5. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс» 2003. – 384 с.
6. Орлова Н.Я. Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти ягоди овочі гриби та продукти їхньої переробки. – К. 2004. – 360с.
7. Предприятия общественного питания: правила и нормативы. – М: Издательство ПРИОР 2003. – 224 с
8. Франко О.Ф. Практична кухня. – Вип. 1: Вироби з тіста. Напої і солодкі страви. – Л.: Каменяр 2005. – (Переписи старої кухні). – 64 с.





Дополнительная информация 75283
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
  • Контрольна з економіки аграрного підприємства
  • Контрольна з економіки підприємства
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Теоретичні основи технології харчових виробництв
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Контрольна робота БЖД
Cгенерировано за 0.139671 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів