Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)» (ID:29971)

| Размер: 16 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Класифікація оцінки запаху харчових продуктів 2

2. Фізичні методи визначення вуглеводів харчових продуктів 7

Література 12
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураЛітература

1. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В. Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України 2004. – ІІІ 8с. – (Національний стандарт України).
2. Корнеева К. Анатомия стола // Ресторатор. – 2003. – №7. – С. 10 – 12.
3. Мглинец А. Ловачева Г. Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос» 2005. – 418 с.
4. Никуленкова Т.Т. Лавриненко Ю.И. Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос» 2007. – 472 с.
5. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс» 2003. – 384 с.
6. Орлова Н.Я. Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти ягоди овочі гриби та продукти їхньої переробки. – К. 2004. – 360с.
7. Предприятия общественного питания: правила и нормативы. – М: Издательство ПРИОР 2003. – 224 с
8. Франко О.Ф. Практична кухня. – Вип. 1: Вироби з тіста. Напої і солодкі страви. – Л.: Каменяр 2005. – (Переписи старої кухні). – 64 с.





Дополнительная информация75283
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
  • Контрольна з економіки аграрного підприємства
  • Контрольна з економіки підприємства
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Теоретичні основи технології харчових виробництв
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Контрольна робота БЖД
Cгенерировано за 0.162222 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...