Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Теоретичні основи технології харчових виробництв» (ID:29732)

| Размер: 38 кб. | Объем: 28 стр. | Стоимость: 125 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеI модуль 2
Завдання 4 2
1. Вітамінна цінність харчових продуктів шляхи запобігання їх руйнуванню 2
2. Модифіковані крохмалі їхнє використання в харчовій промисловості громадському харчуванні 6
3. Методи оцінки консистенції харчових продуктів 7
4. Драглеутворюючі структури їхнє використання 10
5. ПАВ їхня характеристика та роль у піноутворенні 11
6. Реологічні методи оцінки харчових продуктів їхня характеристика 12
7. Вплив вологості на продукцію громадського харчування 12

І модуль 14
Завдання 8 14
1. Фізико-хімічні властивості білкових систем 14
2. Гідроліз цукрів його технологічне використання. Характеристика кислотного та ферментативного гідролізу 14
3. Основні властивості крохмалю у крохмалевмісних продуктах їхня роль у технологічному процесі виробництва кулінарної продукції 16
4. Глибинне руйнування цукрів при бродінні місце у технологічному процесі виробництва продукції харчування 17
5. Форми і види зв язування вологи у харчових продуктах 19
6. Вплив технологічних факторів на зміни кольору у процесі виробництва кулінарної продукції 21
7. Методи оцінки корисності харчових продуктів 22

Використана література 28

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Біохімічні основи екологічних технологій / О.І. Семенова (уклад.) Н.О. Бублієнко (уклад.). – К.: НУХТ 2005. – 27 с.
2. Гігієна громадського харчування / В.Н. Корзун (уклад.) М.К. Булгакова (уклад.). – К. 2003. – 105 с.
3. Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. пр. / М.І. Пересічний (ред.). – К. 1999. – 189 с.
4. ДСТУ 3862-99. Громадське харчування: Терміни та визначення. – Введ. 1999.10.01. - Офіц. вид. – К.: Держстандарт України 1999. – ІІІ 31с.
5. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності. – Х.: Фактор 2006. – 784 с.
6. Карпенко В.Д. Рогова А.Л. Шкарупа В.Г. Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування. – К.: НМЦ «Укоопосвіта» 2003. – 248 с.
7. Огородніков В.А. Степанчук В.І. Федотов В.О. Теорія споруд. – Вінниця 1997. – 91 с.
8. Прилади контролю параметрів якості продукції харчових виробництв / В.Т.Марченко (уклад.) О.І. Левченко (уклад.). – К.: НУХТ 2003. – 33 с.
9. Чмиленко Ф.О. Соболь Л.В. Хімічний контроль якості продуктів харчування. – Д.: РВВ ДНУ 2001. – 136 с.


Дополнительная информация75221
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Теоретичні основи технології харчових виробництв»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
  • Контрольна з економіки підприємства
  • Контрольна з економіки аграрного підприємства
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Контрольна робота БЖД
  • Порівняльна характеристика асортименту та якості консервованих огірків вітчизняного та зарубіжного виробництва
  • Удосконалення технології управління персоналом туристичного підприємства (на прикладі ТОВ)
Cгенерировано за 0.129855 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...