Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини » (ID:28684)

| Размер: 19 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 21.08.2009 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВступ 3
1. Класифікація харчових волокон 4
2. Функції харчових волокон 6
3. Потреба в харчових волокнах 9
Висновки 12
Список літератури 13

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Контрольна робота загальні технології
  • Поліамідні волокна, отримання, хімічний склад, будова, властивості та галузі використання
  • Технологія харчування контрольна
  • Гігієна харчування
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Контрольна робота БЖД
  • Теоретичні основи технології харчових виробництв
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • ФІЗІОЛОГО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРАЦІ
Cгенерировано за 0.117503 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...