Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини » (ID:28684)

| Размер: 19 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 21.08.2009 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВступ 3
1. Класифікація харчових волокон 4
2. Функції харчових волокон 6
3. Потреба в харчових волокнах 9
Висновки 12
Список літератури 13

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Контрольна робота загальні технології
  • Поліамідні волокна, отримання, хімічний склад, будова, властивості та галузі використання
  • Технологія харчування контрольна
  • Гігієна харчування
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Контрольна робота БЖД
  • Теоретичні основи технології харчових виробництв
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • ФІЗІОЛОГО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРАЦІ
Cгенерировано за 0.147933 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів