Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Контрольна з основ фізіології і гігієни харчування» (ID:459)

| Размер: 12 кб. | Объем: 9 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 17.04.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеПлан
1. Особливості функціонування смакових і нюхових рецепторів, їх роль для процесів травлення і безпеки життя людини. 3
2. Коротко охарактеризувати основні альтернативні концепції харчування (вегетаріанство, роздільне харчування, харчування за групою крові) 4
3. Харчова і біологічна цінності борошна залежно від ступеня його помелу. Вимоги до якості борошна. 7
Список використаної літератури 9

Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»
  • Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення
  • Зовнішньоекономічна діяльність підприємств
  • Новітні технології у харчуванні туристів
  • Гігієнічні основи занять фізвихованням
  • Праця як основний вид діяльності людини
  • Фактори при виконанні фізичних вправ
  • Фактори при виконанні фізичних вправ
  • Харчування
  • Організація харчування туристів в Україні
  • Способи підвищення використання оборотних коштів
Cгенерировано за 0.043463 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...