Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Технологія приготування їжі» (ID:30593)

| Размер: 34 кб. | Объем: 32 стр. | Стоимость: 75 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеТеоретичні питання 3
Термомасоперенос в кулінарній практиці 3
Технологічна властивість борошна його властивість та вплив на якість готових кулінарних виробів 4
Загальні правила смаження м’яса порційними шматками 8
Приготування напівфабрикатів 12
Приготування гарнірів 18
Приготування соусів для страв філе філе з соусом 23
Розрахувати сировину для приготування 25 кг готової страви скласти технологічну схему приготування страви. Характеристика натуральних порційних напівфабрикатів з вирізки 27
Приготування відпуск вимоги до якості страви ескалоп. Скласти технологічну схему приготування страви ескалоп з соусом з червоного вина 29
Список використаної літератури 32

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Ковалев М. Технология приготовления пищи . - М.: Экономика 2003. – 410 с.
2. Производство мучных и кондитерских изделий под ред. С. Токорева. – М.:Век 2006. – 357 с.
3. Сізова Н.П. Технологія приготування дієтичних страв. К.: Знання 2003. – 345 с.
4. Технологія приготування їжі. Шумило Г. І.
Навчальний посібник -К.: Кондор 2008 - 506с
5. Шумило. Технологія приготування їжі. – Ужгород:Тиса 2004. - 524 с..

Дополнительная информация75468
Рік написання: 2009
Заказ Заказать Купить «Технологія приготування їжі»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Барна справа
  • Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна
  • Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії
  • Стадії злочину в кримінальному законодавстві інших країн
  • Контрольна робота з технології харчових виробництв
  • Контрольна робота загальні технології
  • "Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"
  • Технологія приготування котлети по-київські
  • Барна справа
  • Технологія харчування
Cгенерировано за 0.159383 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...