Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Розширення асортименту удосконалення технології та дослідження якості банкетних холодних страв» (ID:5228)

| Размер: 73 кб. | Объем: 34 стр. | Стоимость: 85 грн. | Добавлена: 05.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст
Вступ. 3
1. Забезпечення якості холодних страв (солодких) при приготуванні 5
2. Теорія створення жольованих систем та піни при їх збиванні 8
3. Розробка нових страв на основі нової сировини, технологічної документації, органолептичної оцінки якості і хімічного складу. 13
4. Складання меню банкету на весілля 27
Висновки 32
Список використаної літератури: 33

Метою курсової роботи є дослідження процесу вдосконалення асортименту технології та дослідження якості банкетних холодних страв. І відповідно до цього ставиться ряд таких завдань, як забезпечення якості холодних страв, розробка нових страв, складання меню.
Об’єкт дослідження – вдосконалення асортименту холодних страв.
Предмет дослідження - процес вдосконалення асортименту
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Розширення асортименту удосконалення технології та дослідження якості банкетних холодних страв»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Розширення асортименту, удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок із риби і рибпродуктів
  • Характеристика технологічних властивостей холодних страв та закусок
  • Особливості технології та асортименту продукції і яєць в українській національній кухні (на прикладі ресторану)
  • Особливості технології використання пернатої дичини для розроблення асортименту страв у ресторані
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Технологія булочних виробів зниженої калорійності для дієтичного харчування
  • Формування асортименту товарів в торговому підприємстві
  • Аналіз асортименту і якості споживання товарів (пивної продукції)
  • Аналіз асотименту і якості споживчих товарів (Майонез)
  • Формування асортиментної політики на підприємстві
Cгенерировано за 0.134090 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...