Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Технологія виробництва пшеничного борошна і хліба» (ID:11085)

| Размер: 36 кб. | Объем: 32 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 11.02.2007 | Код продавца: 2 |
СодержаниеПЛАН
Вступ 3
Народно-господарське значення зерна пшениці 4
Хімічний склад зерна і його залежність від умов вирощування, збирання і зберігання 5
Технологія виробництва пшеничного борошна 13
Технологія виробництва пшеничного хліба його асортимент та якість 17
Зміни якості хліба в процесі реалізації і зберігання 26
Висновок 30
Література: 32

Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Формування якості пшеничного хліба
  • Загальні технології харчування
  • Зерноборошняні товари
  • Технологія виробництва борошна
  • Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна
  • Aналіз організації доставки хліба та хлібобулочних виробів у роздрібну торгівельну мережу та шляхи її удосконалення (на прикладі ТОВ "Назва").
  • Загальна технологія харчових виробів
  • "Одеський коровай" на ринку хліба та хлібобулочних виробів
  • Контрольна робота з технології харчових виробництв
  • Задача. Хлібопекарня виробляє хліб Бородинський, на який встановлено регульовану ціну 0,8 ум. од. за 1 кг. Борошно отримується з державного майна ...
Cгенерировано за 0.047459 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...