Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Технологія виробництва пшеничного борошна і хліба» (ID:11085)

| Размер: 36 кб. | Объем: 32 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 11.02.2007 | Код продавца: 2 |
СодержаниеПЛАН
Вступ 3
Народно-господарське значення зерна пшениці 4
Хімічний склад зерна і його залежність від умов вирощування, збирання і зберігання 5
Технологія виробництва пшеничного борошна 13
Технологія виробництва пшеничного хліба його асортимент та якість 17
Зміни якості хліба в процесі реалізації і зберігання 26
Висновок 30
Література: 32

Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Формування якості пшеничного хліба
  • Загальні технології харчування
  • Зерноборошняні товари
  • Технологія виробництва борошна
  • Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна
  • Aналіз організації доставки хліба та хлібобулочних виробів у роздрібну торгівельну мережу та шляхи її удосконалення (на прикладі ТОВ "Назва").
  • Загальна технологія харчових виробів
  • "Одеський коровай" на ринку хліба та хлібобулочних виробів
  • Контрольна робота з технології харчових виробництв
  • Задача. Хлібопекарня виробляє хліб Бородинський, на який встановлено регульовану ціну 0,8 ум. од. за 1 кг. Борошно отримується з державного майна ...
Cгенерировано за 0.030547 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів