|
неорганічні речовини у побуті
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «неорганічні речовини у побуті», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Органічні і неорганічні забруднюючі речовини та екологічна безпека
Вступ 3 1. Органічні і неорганічні забруднюючі речовини в навколишньому середовищі 4 2. Поняття екологічної безпеки 13 3. Фактори екологічної безпеки 15 Висновки 20 Список використаної літератури 21 >>>>
-
Органічні і неорганічні забруднюючі речовини та екологічна безпека
План Вступ 2 1. Екологічна безпека 3 2. Екологічні фактори 5 3. Органічні і неорганічні забруднюючі речовини в навколишньому середовищі 8 Висновки 15 Список використаних джерел 16 >>>>
-
Хімічні властивості товарів
1. Неорганічні речовини харчових продуктів 3 1.1. Вода 3 1.2. Мінеральні елементи. 4 2. Органічні речовини харчових продуктів 8 2.1. Білки 8 2.2. Вуглеводи 10 2.3. Ліпіди 13 2.4. Вітаміни і ферменти 15 Список використаної літератури 19 >>>>
-
Хімічні речовини в побуті
Вступ 3 1. Види побутових хімікатів 4 2. Законодавчі документи 6 3. Проблема безпечності продуктів харчування 8 Висновки 11 Список літератури 12 >>>>
-
Організація і порядок проведення спеціальної обробки
Зміст Вступ......................................................................................................................... 3 1. Загально – теоретичні аспекти щодо спеціальної обробки............................ 4 2. Дегазація.............................................................................................................. 6 2.1. Дегазуючі речовини..........................................................................................10 3. Дезактивація........................................................................................................15 3.1. Дезактивуючі речовини....................................................................................18 4. Дезинфекція.........................................................................................................20 4.1. Дезинфікуючі речовини...................................................................................22 5. Приготування дегазуючих, дезактивуючих та дезинфікуючих речовин в авторозлівних станціях.......................................................................................25 6. Міри безпеки при проведенні спеціальної обробки........................................27 7. Санітарна обробка..............................................................................................28 Висновки...................................................................................................................31 Перелік використаної літератури...........................................................................32 >>>>
-
Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті
Зміст 4. Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті 3 15. Вплив вологості середовища на розвиток і біохімічну активність мікроорганізмів 8 26. Маслянокисле бродіння: збудники, умови протікання, галузі використання (хімічна реакція, збудники сировини, позитивне та негативне значення) 9 32. Мікрофлора м`яса та її походження. Мікробіологічна оцінка свіжості м`яса 13 60. Значення лікувально-профілактичного харчування. Принципи складання раціону 15 Список літератури 19 >>>>
-
Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті
Зміст 4. Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті 3 15. Вплив вологості середовища на розвиток і біохімічну активність мікроорганізмів 8 26. Маслянокисле бродіння: збудники, умови протікання, галузі використання (хімічна реакція, збудники сировини, позитивне та негативне значення) 9 32. Мікрофлора м`яса та її походження. Мікробіологічна оцінка свіжості м`яса 13 60. Значення лікувально-профілактичного харчування. Принципи складання раціону 15 Список літератури 19 >>>>
-
Поживні речовини і мікроелементи (біохімія)
Вступ 3 1. Поживні речовини 4 1.1. Білки 4 1.2. Вуглеводи та їх обмін 7 1.3. Жири 10 2. Мікроелементи 12 3. Вітаміни і ферменти в життєдіяльності організмів 16 Висновок 22 Список використаної літератури 23 >>>>
-
Ехінацея пурпурна
Вступ 3 1. Фармакологічна характеристика ехінацеї пурпурної 4 1.1. Загальна ботанічна характеристика ехінацеї, аралії місцеперебування, екологічні особливості 4 1.2. Відмінності від морфологічно подібних видів 5 1.3. Раціональні прийоми збору речовини 5 1.4. Фітохімічний склад ехінацеї 6 1.4.1. Екстрактивні речовини 6 1.4.2. Гідрофільні сполуки 6 1.4.3. Фенольні сполуки 7 1.4.4. Похідні кофейної кислоти 7 1.4.5. Ліпофільні речовини 8 1.4.6. Смоли 8 1.5. Макро- та мікроелементи 9 2. Якісний аналіз трави ехінацеї пурпурної 9 3. Історія застосування в медицині. Роль вітчизняних та зарубіжних вчених в її вивченні. 10 Висновок 13 Література 14 >>>>
-
Хімія в побуті
Вступ 3 1. Хімія та чистота 3 2. Хімія на кухні 6 3. Парфюмерно-косметичні засоби 7 4. Хімічні препарати для боротьби зі шкідливими комахами 7 Висновки 10 Література 12 >>>>
-
Мінеральні речовини харчової сировини і продуктів: їх роль у харчуванні та зміни під час переробки сировини
ЗМІСТ 1. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ: ЇХ РОЛЬ У ХАРЧУВАННІ ТА ЗМІНИ ПІД ЧАС ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ 3 2. МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ І ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ 5 3. ЕКСТРАГУВАННЯ РЕЧОВИН ІЗ СИРОВИНИ. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕСУ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ У ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ 7 ЛІТЕРАТУРА 10 >>>>
-
Мінеральні речовини харчової сировини і продуктів: їх роль у харчуванні та зміни під час переробки сировини
ЗМІСТ 1. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ: ЇХ РОЛЬ У ХАРЧУВАННІ ТА ЗМІНИ ПІД ЧАС ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ 3 2. МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ І ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ І ПРОДУКТІВ 5 3. ЕКСТРАГУВАННЯ РЕЧОВИН ІЗ СИРОВИНИ. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕСУ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ У ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВАХ 7 ЛІТЕРАТУРА 10 >>>>
-
Інформаційне право України в сучасний етап і перспективи
Вступ 3 1. Законодавче визначення інформації 5 2. Розуміння інформації в науках, побуті та юридичній науці 9 3. Організаційно-правові аспекти необхідності реформування сучасного інформаційного законодавства 17 Висновок 23 Перелік викорстаних джерел 24 >>>>
-
Охорона праці варіант 2
Вступ 2 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 Розглянуте приміщення має висоту 2,5 м, довжину 6,0 м та ширину 3,5 м. 2. Оцінка небезпечних і шкідливих виробничих факторів при виконуваній роботі і розробці заходів щодо поліпшення умов труда. 6 2.1. Мікроклімат. 6 2.2. Шкідливі речовини. 8 2.3. Аналіз освітлення 8 2.4. Виробничий шум. 12 2.5. Виробниче випромінювання. 12 3. Електробезпека. 13 4. Пожежна безпека. 14 Вступ 2 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 4 2.1. Мікроклімат. 4 2.2. Шкідливі речовини. 4 2.3. Освітлення 4 2.4. Виробничий шум. 5 2.5. Виробниче випромінювання. 5 3. Електробезпека. 6 4. Пожежна безпека. 6 ЛІТЕРАТУРА 7 Вступ 3 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 4 2.1. Мікроклімат. 4 2.2. Шкідливі речовини. 4 2.3. Освітлення 4 2.4. Виробничий шум. 5 2.5. Виробниче випромінювання. 5 3. Електробезпека. 5 4. Пожежна безпека. 6 ЛІТЕРАТУРА 7 >>>>
-
Охорона праці
Вступ 3 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 В даному приміщенні спеціалісти 85% робочого часу працюють з комп’ютерами. На робочих місцях в приміщенні встановлені комп’ютери типу Duron 1.2 Ггц, 256 Мб ОЗУ, монітори Samsung SyncMaster 795 Mb. Також в приміщені знаходиться лазерний принтер LaserJet 1100. В приміщенні працюють 2 спеціалісти. 2. Оцінка небезпечних і шкідливих виробничих факторів 5 2.1. Мікроклімат. 5 2.2. Шкідливі речовини. 6 2.3. Освітлення (штучне, природне). 7 2.4. Виробничий шум. 8 2.5. Виробниче випромінювання. 9 3. Електробезпека. 9 4. Пожежна безпека. 10 Вступ 12 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 2 2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 2 2.1. Мікроклімат. 2 2.2. Шкідливі речовини. 3 2.3. Освітлення 4 2.4. Виробничий шум. 4 2.5. Випромінювання 4 3. Електробезпека 5 4. Пожежна безпека. 6 ЛІТЕРАТУРА 8 Вступ 2 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 2 2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 2 2.1. Мікроклімат. 2 2.2. Шкідливі речовини. 3 2.3. Освітлення 4 2.4. Виробничий шум. 4 2.5. Випромінювання 4 3. Електробезпека 5 4. Пожежна безпека. 6 ЛІТЕРАТУРА 8 >>>>
-
Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23 >>>>
-
Контрольна охорона праці
Вступ 3 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 3 2. Оцінка небезпечних і шкідливих виробничих факторів при виконуваній роботі і розробці заходів щодо поліпшення умов труда. 5 2.1. Мікроклімат. 5 2.2. Шкідливі речовини. 7 2.3. Аналіз освітлення 7 2.4. Виробничий шум. 11 2.5. Виробниче випромінювання. 11 3. Електробезпека. 12 4. Пожежна безпека. 13 Вступ 3 1. Санітарно-гігієнічна характеристика приміщення 4 2. Розробка заходів щодо поліпшення (нормалізації) умов праці 5 2.1. Мікроклімат. 5 2.2. Шкідливі речовини. 5 2.3. Освітлення 6 2.4. Виробничий шум. 6 2.5. Виробниче випромінювання. 6 3. Електробезпека. 7 4. Пожежна безпека. 8 Література 10 >>>>
-
Дайте токсикологічну характеристику (ГДКГП, ГДКРГ, ЛПШ, клас небезпеки, вплив на людину і рослини) вказаних забруднювачів водойми: зважені речовини, сульфати, нітрати, аміак, нафтопродукти, хром (+6)
Зміст Завдання 1: 3 Дайте токсикологічну характеристику (ГДКГП, ГДКРГ, ЛПШ, клас небезпеки, вплив на людину і рослини) вказаних забруднювачів водойми: зважені речовини, сульфати, нітрати, аміак, нафтопродукти, хром (+6). Завдання 2: 7 Розрахуйте екологічний збиток та плату за забруднення водойм. Завдання 3: 9 Запропонуйте методи очистки, утилізації аміаку та сульфатів. Визначте економічний ефект. Література 12 >>>>
-
Дайте токсикологічну характеристику (ГДКГП, ГДКРГ, ЛПШ, клас небезпеки, вплив на людину і рослини) вказаних забруднювачів водойми: зважені речовини, сульфати, нітрати, аміак, нафтопродукти, хром (+6)
Зміст Завдання 1: 3 Дайте токсикологічну характеристику (ГДКГП, ГДКРГ, ЛПШ, клас небезпеки, вплив на людину і рослини) вказаних забруднювачів водойми: зважені речовини, сульфати, нітрати, аміак, нафтопродукти, хром (+6). Завдання 2: 7 Розрахуйте екологічний збиток та плату за забруднення водойм. Завдання 3: 9 Запропонуйте методи очистки, утилізації аміаку та сульфатів. Визначте економічний ефект. Література 12 >>>>
-
. Права громадян щодо охорони навколишнього середовища
1. Права громадян щодо охорони навколишнього середовища 2 2. Які шляхи досягнення рівнів прийнятної безпеки в побуті? 5 3. Задача 7 4. Задача 9 5. Задача 11 Список використаних джерел 13 >>>>
-
Безпека життєдіяльності
План 1. Коротка характеристика можливих стихійних лих, аварій та катастроф на території України 3 2. Шкідливі речовини в робочій зоні. Санітарні норми 8 3. Профілактика виробничих отруєнь 14 Список використаної літератури 19 >>>>
-
Контрольна з екології
1. Кругообіг енергії та речовини в природі. Вплив антропогенного фактору на кругообіг 3 2. Гідросфера, її склад, екологічне значення 5 3. Види еколого-правової відповідальності 6 Список використаної літератури 8 >>>>
-
Забруднення атмосфери транспортними засобами
Вступ 3 1. Загальна характеристика забруднюючого впливу транспортних засобів на атмосферу 5 2. Забруднюючі речовини, що викидаються транспортними засобами 7 Бібліографія 18 >>>>
-
Основи охорони праці
1. Класифікація шкідливих речовин у повітрі за токсичністю дії. Граничне допустима концентрація шкідливої речовини в повітрі робочої зони 3 2. Переваги та недоліки стаціонарних засобів гасіння пожеж 10 Література 16 >>>>
-
Конспект по БЖД
1. Наукові засади безпеки життєдіяльності 3 2. Класифікація джерел небезпеки 4 3. Діяльність людини 5 4. Середовище життєдіяльності 6 5. Небезпеки життєдіяльності у виробничій сфері та побуті 6 5.1. Дія шуму і вібрації на організм людини 6 5.2. Іонізуючі випромінювання 8 5.3. Електромагнітні поля і випромінювання 10 5.4. Небезпека електричного струму 11 5.5. Хімічні і біологічні фактори небезпеки 12 5.6. Психофізіологічні небезпеки 15 6. Небезпеки, що призводять до надзвичайних ситуацій 17 6.1. Природні небезпеки 17 6.2. Небезпеки техногенного характеру 20 6.3. Соціально-політичні небезпеки 21 7. Комбіновані небезпеки 22 8. Надзвичайні ситуації 23 9. Перша долі карська допомога 25 Література 27 >>>>
-
Охорона праці
1. Класифікація шкідливих речовин у повітрі за токсичністю дії. Гранично допустима концентрація шкідливої речовини в повітрі робочої зони 3 2. Переваги та недоліки стаціонарних засобів гасіння пожеж 7 Список використаної літератури. 12 >>>>
-
Забруднення атмосферного повітря від автомобільного транспорту
Вступ 3 1. Автомобільний транспорт — одне з основних штучних джерел забруднення довкілля 4 2. Основні шкідливі речовини, що виділяються під час роботи двигунів автомобілів 10 Висновки 11 Список використаної літератури 12 >>>>
-
Контрольна робота мікробіологія
1. Бактерицидні та бактеріостатичні речовини, принципи їх впливу на мікроорганізми, практичне використання 2 2. Процес гниття білкових речовин. Проміжні й кінцеві продукти гниття 3 3. Поживні середовища для культивування мікроорганізмів 5 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ. 8 >>>>
-
Основи технологій
ВСТУП 3 1. Драглі: будова і структурно-механічні властивості. Зв’язана та вільна вода. Старіння драглів 4 2. Мінеральні речовини як складова частина продуктів. Класифікація, фізіологічне значення. Вплив на якість продукту 10 ВИСНОВКИ 14 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 15 >>>>
-
Вплив повітряного транспорту на навколишнє середовище
Вступ 3 1. Вплив аерокосмічного транспорту 4 2. Шум, вібрація, електромагнітні поля 5 3. Токсичні речовини в продуктах згоряння палива літаків 6 4. Вплив на гідросферу та ґрунти 9 5. Вплив на атмосферу 10 Висновок 12 Список використаної літератури 13 >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.244051 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|