Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті» (ID:62362)

| Размер: 128 кб. | Объем: 19 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

4. Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті 3
15. Вплив вологості середовища на розвиток і біохімічну активність мікроорганізмів 8
26. Маслянокисле бродіння: збудники, умови протікання, галузі використання (хімічна реакція, збудники сировини, позитивне та негативне значення) 9
32. Мікрофлора м`яса та її походження. Мікробіологічна оцінка свіжості м`яса 13
60. Значення лікувально-профілактичного харчування. Принципи складання раціону 15
Список літератури 19
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок літератури

1. Векірчик К.М. Практикум з мікробіології: Навч. посібник. - К.: Либідь, 2001. - 144 с.
2. Бойко А Л. Экология вирусов растений. - К.: Вища шк., 1990. - 165 с.
3. Вершигора А, Ю., БранцевичЛ. Г., Василевская И. А. и др. Общая микробиология. - К.: Вища шк. Головное изд-во, 1988. - 342 с.
4. Генкель Л. А. Микробиология с основами вирусологии. - М.: Просвещение, 1974. - 270 с.
5. Гусев М. В., МинсваЛ. А. Микробиология. М.: Изд-во Моск. ун-та, 1992. - 448 с.
6. Дикий И.Л., Холупяк И.Ю., Шевелева Н.Ю. и др. Микробиология: Учебник для фарм. вузов. - Х.: Прапор, изд-во УкрФа, 1999. - 416 с.
7. Мишустин Е.Н., Емцев В.Т. Микробиология. - М.: Агропромиздат, 1987. - 368 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті
  • Інвестиції контрольна
  • Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості і взагалі на Україні
  • Несахароміцети
  • Несахароміцети
  • Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України
  • Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика.
  • Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика.
  • Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості
  • Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості
Cгенерировано за 0.134249 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...