Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості» (ID:40192)

| Размер: 25 кб. | Объем: 11 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст


1. Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості 3
2. Характеристика антибіотиків, що отримують за допомогою мікроорганізмів 8
Список літератури 11
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок літератури

1. Векірчик К.М. Практикум з мікробіології: Навч. посібник. - К.: Либідь, 2001. - 144 с.
2. Бойко А Л. Экология вирусов растений. - К.: Вища шк., 1990. - 165 с.
3. Генкель Л. А. Микробиология с основами вирусологии. - М.: Просвещение, 1974. - 270 с.
4. Мишустин Е.Н., Емцев В.Т. Микробиология. - М.: Агропромиздат, 1987. - 368 с.
5. Орлов В.И. Основы микробиологии и пищевой гигиены. - М.: Экономика, 1974. - 207 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості
  • Біохімія
  • Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті
  • Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті
  • Квашені і солоні овочі
  • Квашені і солоні овочі
  • Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості і взагалі на Україні
  • Інвестиції контрольна
  • Контрольна робота мікробіологія
  • Асортиментна структура пива верхового бродіння
Cгенерировано за 0.133884 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів