Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті» (ID:40193)

| Размер: 128 кб. | Объем: 19 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

4. Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті 3
15. Вплив вологості середовища на розвиток і біохімічну активність мікроорганізмів 8
26. Маслянокисле бродіння: збудники, умови протікання, галузі використання (хімічна реакція, збудники сировини, позитивне та негативне значення) 9
32. Мікрофлора м`яса та її походження. Мікробіологічна оцінка свіжості м`яса 13
60. Значення лікувально-профілактичного харчування. Принципи складання раціону 15
Список літератури 19
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок літератури

1. Векірчик К.М. Практикум з мікробіології: Навч. посібник. - К.: Либідь, 2001. - 144 с.
2. Бойко А Л. Экология вирусов растений. - К.: Вища шк., 1990. - 165 с.
3. Вершигора А, Ю., БранцевичЛ. Г., Василевская И. А. и др. Общая микробиология. - К.: Вища шк. Головное изд-во, 1988. - 342 с.
4. Генкель Л. А. Микробиология с основами вирусологии. - М.: Просвещение, 1974. - 270 с.
5. Гусев М. В., МинсваЛ. А. Микробиология. М.: Изд-во Моск. ун-та, 1992. - 448 с.
6. Дикий И.Л., Холупяк И.Ю., Шевелева Н.Ю. и др. Микробиология: Учебник для фарм. вузов. - Х.: Прапор, изд-во УкрФа, 1999. - 416 с.
7. Мишустин Е.Н., Емцев В.Т. Микробиология. - М.: Агропромиздат, 1987. - 368 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Дріжджі, їх значення у харчовій промисловості, побуті
  • Інвестиції контрольна
  • Інвестиційна діяльність підприємств харчової промисловості і взагалі на Україні
  • Несахароміцети
  • Несахароміцети
  • Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України
  • Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика.
  • Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика.
  • Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості
  • Використання спиртового бродіння в харчовій промисловості
Cгенерировано за 0.259134 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів