|
Ювілейна промова з 5 річчям кафе
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «Ювілейна промова з 5 річчям кафе», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Бізнес планування на прикладі кафе. Бізнес-план кафе
1. Загальна характеристика закладу ресторанного господарства ( кафе) 3 2. Виконавче резюме 4 3. Дослідження ринку продукції та послуг ресторанного господарства 5 4. План, стратегія маркетингу 6 5. Виробничий план 9 6. Організаційно-юридичний план 13 7. Фінансовий план 15 8. Оцінка і страхування ризику 18 >>>>
-
Організація виробництва на прикладі Інтернет-Кафе "Чат"
ЗМІСТ Вступ 4 1. Поняття організації, її структура та типи 5 1.1 Поняття організації, організаційної структури, типи організаційних структур 5 1.2 Стратегія і практична діяльність фірми 14 1.3 Внутрішньогосподарська структура підприємства й оборот його виробничих фондів 19 2. Організація діяльність мережі комп’ютерних клубів "Чат" 23 2.1 Загальна техніко-економічна характеристика підприємства Інтернет-Кафе "Чат" 23 2.2 Організаційна структура підприємства 24 2.3. Оцінка стратегії підприємства та фінансові результати діяльності 28 3. Шляхи поліпшення ефективності діяльності Інтернет- кафе "Чат" 36 3.1. Технічні аспекти підвищення ефективності роботи Інтернет- кафе 36 3.2. Шляхи збільшення рентабельності Інтернет- кафе 40 Висновки 45 Список використаної літератури 48 >>>>
-
Наказ №1 про облікову політику підприємства й організацію бухгалтерського обліку (ТОВ „Кафе-бар „Лілея”)
ТОВ „Кафе-бар „Лілея” >>>>
-
Технологія виробництва страв з картоплі
Вступ 3 1. Характеристика продуктів. Первинна обробка сировини. Приготування напівфабрикатів 5 1.1. Значення овочів у харчуванні людини 5 1.2. Технологічний процес обробки овочів в діючому кафе-ресторані „...” 7 1.3. Форми нарізування картоплі і її кулінарне використання 9 2. Теплова кулінарна обробка картоплі 13 2.1. Процеси, що відбуваються в картоплі під час теплової кулінарної обробки 13 2.2. Правила варіння 14 2.3. Правила смаження, тушкування та запікання картоплі 15 3. Аналіз технології виробництва страв з картоплі на прикладі діючого підприємства 18 3.1. Загальна характеристика кафе-ресторану „...” 18 3.2. Страви з картоплі, що готує кафе-ресторан 21 3.3. Пропозиції щодо розширення меню кафе-ресторану „...” 24 Висновок 28 Література 30 >>>>
-
БІЗНЕС – ПЛАН Кафе
Назва роботи БІЗНЕС – ПЛАН Кафе Розділ Економіка Вид роботи Матеріал Кількість сторінок 10 Ціна 0 Зміст Без змісту >>>>
-
Римські посібники для складання ораторської промови. Захисна промова Сидоренка у справі О. Покропивного
Вступ 1. Римські посібники для складання ораторської промови 2. Захисна промова Сидоренка у справі О. Покропивного Висновок Використана література >>>>
-
Бизнес-план создания Интернет-кафе
Бизнес-план создания Интернет- кафе 1 Приложение 1. Финансовые показатели проекта 14 >>>>
-
Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Роль і місце овочів та страв з них в харчуванні людини 5 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА КАФЕ «Назва» 13 2.1. Характеристика кафе «Назва» 13 2.2. Аналіз існуючих технологій виробництва універсальної продукції ресторанного господарства в кафе «Назва» 22 2.3. Біохімічні зміни харчових речовин в процесі приготування 29 3.1. Характеристика нових технологій овочевих страв у ресторанному господарстві 33 3.2. Переваги нової технології 40 ВИСНОВКИ 47 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 49 ДОДАТКИ 52-58 >>>>
-
Особливості організації харчування по місцю роботи
Зміст Вступ 3 І. Громадське харчування і його роль в народному господарстві 6 ІІ. Основна частина 10 1. Характеристика кафе „Явір” 10 2. Оперативне планування виробництва 12 3. Методика планування надходження сировини та продуктів 18 4. Організація обслуговування в кафе „Явір” 23 5. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 32 6. Методи вдосконалення існуючої організації виробництва 34 Висновки 36 Використана література 37 Додатки……………………………………………………………………………...39 >>>>
-
Контрольна з риторики
1. Досвід давньогрецької риторики 2 2. Обвинувачувальна промова (приклад промови) 7 Список використаної літератури 9 >>>>
-
Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Роль і місце овочів та страв з них в харчуванні людини 5 1.2. Огляд наукових досліджень з удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА КАФЕ «ххх» 17 2.1. Характеристика кафе «ххх» 17 2.2. Аналіз існуючих технологій виробництва універсальної продукції ресторанного господарства в кафе «ххх» 26 2.3. Біохімічні зміни харчових речовин в процесі приготування 36 3.1. Характеристика нових технологій овочевих страв у ресторанному господарстві 38 3.2. Переваги нової технології 45 ВИСНОВКИ 52 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 55 ДОДАТКИ 58-60 >>>>
-
ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЦЕХАХ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ
ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації виробництва на підприємствах харчування готельних комплексів 6 1.1. Теоретичні основи організації праці. Організація виробництва на підприємствах харчування 6 1.2. Особливості організації робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах харчування в готельних комплексах 13 Розділ 2. Організація виробництва в кафе-ресторані готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 19 2.1. Загальна характеристика кафе-ресторану готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 19 2.2. Організація процесу виробництва в кафе-ресторані готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 22 Розділ 3. Шляхи раціоналізації виробництва на підприємствах підприємства харчування 26 Висновки 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 37 >>>>
-
Бизнес-план создания Интернет-кафе
Бизнес-план создания Интернет- кафе >>>>
-
Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «Авіаль-тур», готелю «Олександрія», кафе «У Ольги»
Вступ 3 І. Аналіз технологій туристської діяльності на прикладі туристського підприємства «Авіаль-тур» 5 1.1. Загальна характеристика туристського підприємства «Авіаль-тур» 5 1.2. Основні напрямки діяльності туристського підприємства: 7 1.3. Аналіз технологічних процесів діяльності туристського підприємства при організації нового тур маршруту 8 II. Аналіз технологій надання готельних послуг на прикладі готелю «Олександрія» 19 2.1. Загальна характеристика підприємства «Олександрія» 19 2.2. Аналіз технології надання готельних послуг 22 2.3. Визначення рівня готельних послуг 26 III. Аналіз технологій надання ресторанних послуг на прикладі кафе «У Ольги» 29 3.1. Загальна характеристика підприємства кафе «У Ольги» 29 3.2. Аналіз технологій надання ресторанних послуг 30 3.3. Визначення якості наданих ресторанних послуг 38 Висновки 43 Перелік використаної літератури 46 >>>>
-
Організація створення та функціонування кафе
ВСТУП 3 ЧАСТИНА 1 4 Проекти засновницьких документів (протокол зборів засновників, установчий договір, статут) 4 Зразки заяв реєстрації юридичної особи в місцевому органі виконавчої влади, податковій інспекції, статистичному управлінні, пенсійному фонді, центрі зайнятості, фонді обовязкового соціального страхування та відповідних свідоцтв і довідок з тих органів 20 ЧАСТИНА 2 34 Проект бізнес-плану організації створення та функціонування кафе „Вікторія” 34 Проект плану розміщення та забудови підприємства 43 ЧАСТИНА 3 44 Зразок заповненого контракту купівлі-продажу 44 Зразок заповненого договору оренди 46 Зразок заповненого договору кредиту 49 Зразок договору застави майна 50 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 51 >>>>
-
Бізнесплан літного кафе
Зміст 1. Резюме 3 2. Опис підприємства 5 3. Опис продукції 6 4. Аналіз ринку 8 5. Опис виробництва 13 6. План персоналу 16 7. Календарний план 17 8. Фінансовий план 18 Висновок 25 Литература 26 >>>>
-
Бізнесплан літного кафе
Зміст 1. Резюме 3 2. Опис підприємства 5 3. Опис продукції 6 4. Аналіз ринку 8 5. Опис виробництва 13 6. План персоналу 16 7. Календарний план 17 8. Фінансовий план 18 Висновок 25 Литература 26 >>>>
-
Мовний образ "політика" та специфіка ораторського монологу
Вступ 3 Розділ 1. Основні засади оптимізації мовної політики 5 Розділ 2. Комунікативна теорія і практика 8 Розділ 3.Вербальний імідж публічної особи як складова частина комунікативних технологій 23 Розділ 4. Публічний виступ у діловому спілкуванні 30 4.1. Етапи підготовки і проведення публічного виступу 30 4.2. Установлення контакту з аудиторією 34 4.3. Поза, жести, міміка оратора 35 4.4. Аналіз промови оратора 37 4.5. Типи ораторів 37 4.6.Доповідь і промова як жанри ділового спілкування 38 Висновки 41 Список використаної літератури 44 >>>>
-
"Бізнес-план кафе-ресторану ""Гурман"""
1. Резюме 4 2. Аналіз стану галузі 7 3. Сутність проекту 8 4. Ринок збуту 11 5. Виробничий план 13 6. План маркетингу 17 7. Організаційний план 18 8. Юридичний план 22 9. Оцінка ризику 27 10. Фінансовий план 29 11. Стратегія фінансування 39 Перелік літератури 40 >>>>
-
Адвокат – захисник і представник у кримінальному процесі
1. Теоретичне питання „Адвокат – захисник і представник у кримінальному процесі” 3 Вступ 3 1. Адвокат як захисник підозрюваного, обвинуваченого, підсудного 4 2. Адвокат як представник потерпілого, цивільного позивача і цивільного відповідача 26 Висновки 32 2. Практичне завдання „Складіть промову адвоката на судовому процесі” 36 Промова адвоката на судовому процесі 36 Література 44 >>>>
-
Кафе «Млинцева»
1 Резюме 2 Опис фірми 3 Товари й послуги 4 Приміщення й устаткування 5 Маркетинг 5.1 Аналіз ринку 5.2 Аналіз конкурентів 5.3 Стратегія проникнення на ринок і цінову політику 6 План виробництва 7 Організаційний план 8 Фінансовий план 8.1 План доходів і видатків. 8.2 Визначення межі беззбитковості 8.3 Аналіз ризиків >>>>
-
"Розробка плану маркетингу малого (середнього) підприємства".
Зміст Вступ 3 Розділ І. Характеристика розробки проекту та управління ними 5 1.1 Визначення і типи проектів 5 1.2 Сутність управління проектами. 9 1.3 Створення проектної команди 13 Розділ ІІ. Особливості національного управління проектами 16 2.1. Підходи управління проектами в іноземних країнах 16 2.2. Особливість управлінням проектами в Україні 19 Розділ ІІІ. Розробка плану управління проектом кафе-бару "Незабудка" 22 Висновок 32 Список використаної літератури 34 >>>>
-
Нормування праці закладів ресторанного господарства громадського харчування в кафе
ВСТУП 2 1 РЕГУЛЮВАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ МЕТОД ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ 4 1.1 Режим праці та відпочинку 4 1.2 Сутність нормування праці та його значення 5 1.3 Об єкти нормування праці 6 1.4 Норми затрат праці 11 2 ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 14 2.1 Коротка характеристика ресторанного комплексу 14 2.2 Оцінка стану трудових ресурсів 17 ВИСНОВКИ 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 29 >>>>
-
Організація харчування туристів з США
План Вступ 3 1. Етнічні особливості народів США 4 1.1. Національні особливості народів США 4 1.2. Характеристика і аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 7 2. Особливості харчування туристів з США 10 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування у США 10 2.2. Національна українська кухня як база для харчування туристів з США 13 2.3. Національна українська кухна як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 18 2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанах і кафе 24 Висновки 29 Список використаної літератури 31 >>>>
-
Облік амортизації основних засобів і нематеріальних активів (на прикладі ТОВ)
1. Організаційно-економічна характеристика та загальні засади організації бухгалтерського обліку у ТОВ “Дельфіс” 3 2. Технологія обліку на окремій ділянці підприємства. 8 3. Характеристика первинних документів обліку. 10 4. Технологія синтетичного і аналітичного обліку. 11 5. Характеристика вихідних документів обліку. 14 Висновки 15 Список використаної літератури 16 Додатки 17 Фірма займається оптовою та роздрібною торгівлею тютюновими та алкогольними виробами та продуктами харчування, а також отримує дохід від надання послуг в сфері ресторанного бізнесу через кафе. Роздрібна торгівля ведеться через магазини. >>>>
-
Новітні технології м’ясних січених страв
Вступ 3 1. Аналітичний огляд літератури. Сучасні напрями використання м’ясних кулінарних виробів у харчуванні людини 4 1.1. Асортимент і технологія січених м’ясних виробів залежно від способу теплової обробки і вида м’яса 4 2. Новітні технології м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності 9 2.1. Розробити новітні технології січених м’ясних страв: 4-и технологічні схеми та дослідити їх якість 9 2.2. Розробити технологічні карти на новітні січені м’ясні страви 15 3. Розробити меню для кафе 19 Висновки та рекомендації 23 Список використаних джерел 24 >>>>
-
Контрольна робота з адміністративного права
1. Дайте визначення адміністративного процесу та розкрийте його особливості 3 2. Охарактеризуйте компетенцію органів, які здійснюють управління у сфері охорони навколишнього природного середовища 8 Задача 1 11 Військовослужбовець К., який перебував у короткостроковій відпустці у своїх батьків, розпивши разом зі своїм шкільним другом у місцевому кафе пляшку горілки, почав співати непристойні пісні, нецензурно висловлюватися. До якого виду відповідальності може бути притягнений К.? Задача 2 12 Районна рада висловила недовіру голові райдержадміністрації ("за" проголосувало 23 депутата з 30). Президент України рішення про відставку голови не прийняв і дав обґрунтовану відмову. Список літератури 13 >>>>
-
Організація виробництва на прикладі Інтернет-Кафе "Чат
ЗМІСТ Вступ 4 Розділ 1. Поняття організації, її структура та типи 5 1.1 Поняття організації, організаційної структури, типи організаційних структур 5 1.2 Стратегія і практична діяльність фірми 14 1.3 Внутрішньогосподарська структура підприємства й оборот його виробничих фондів 18 Розділ 2. Стратегія одиночного бізнесу 22 2.1 Вибір базової конкурентної стратегії одиночного бізнесу 22 2.2 Вибір стратегії інвестицій 25 2.3 Практика конкурентної боротьби в галузі 27 Розділ 3. Діяльність мережі комп’ютерних клубів «Чат» 32 3.1 Загальні відомості 32 3.2 Організаційна структура мережі клубів «Чат» 32 3.3 Фінансова організація 36 Висновки 40 Список використаної літератури 42 >>>>
-
Організація харчування туристів з Чехії та Словакії
Вступ 3 1. Етнічні особливості туристів з Чехії та Словакії 5 1.1. Національні особливості народів з Чехії та Словакії 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку з Чехії та Словакії 8 2. Особливості харчування туристів з Чехії та Словакії в Україні 12 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Чехії та Словакії 12 2.2. Національна українська кухня, як база харчування туристів з Чехії та Словакії 15 2.3. Національно-українська кухня як предмет туристичного інтересу для туристів з Чехії та Словакії 19 2.4. Організація харчування туристів з Чехії та Словакії в ресторанах та кафе міста Києва 25 Висновки 30 Список використаних джерел 31 Додатки 34-40 >>>>
-
Проект гарячого і овочевого цехів загальнодоступного кафе на "..." і десертного бару на "..." місць за місцем проживання
1. ВСТУП 3 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 4 2.1. Характеристика ринку ресторанного господарства Оболонського району 4 2.2 Визначення необхідної кількості місць підприємств ресторанного господарства на проспекті Г.Сталінграда м. Києва 5 2.3 Визначення дислокації закладів ресторанного господарства обраного району, режиму їх роботи, типу, та реальної 6 кількості місць у мережі ресторанного господарства 6 2.4 Визначення контингенту потенційних споживачів проектованого закладу 7 2.5 Обґрунтування режиму роботи та форм обслуговування в закладі 8 2.6 Вивчення можливості підключення закладу до мереж комунікацій 9 3. ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗДІЛ 10 3.1 Виробнича програма підприємства 10 3.1.1 Визначення кількості споживачів за день 10 3.1.2 Визначення кількості і асортиментного складу продукції 11 3.1.3 Складання розрахункового меню 12 3.2 Розрахунок виробничих цехів підприємства 16 3.2.1 Виробнича програма гарячого цеху 16 3.2.2 Підбір та розрахунок устаткування цеху 20 3.2.3 Визначення площі цеху 22 3.2.4 Визначення складу приміщень підприємства, їх площі 23 4. ГРАФІЧНА ЧАСТИНА 24 5. ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 24 >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.013567 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|