Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Проект гарячого і овочевого цехів загальнодоступного кафе на "..." і десертного бару на "..." місць за місцем проживання» (ID:22386)

| Размер: 296 кб. | Объем: 24 стр. | Стоимость: 150 грн. | Добавлена: 12.08.2008 | Код продавца: 2 |
Содержание1. ВСТУП 3
2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 4
2.1. Характеристика ринку ресторанного господарства Оболонського району 4
2.2 Визначення необхідної кількості місць підприємств ресторанного господарства на проспекті Г.Сталінграда м. Києва 5
2.3 Визначення дислокації закладів ресторанного господарства обраного району, режиму їх роботи, типу, та реальної 6
кількості місць у мережі ресторанного господарства 6
2.4 Визначення контингенту потенційних споживачів проектованого закладу 7
2.5 Обґрунтування режиму роботи та форм обслуговування в закладі 8
2.6 Вивчення можливості підключення закладу до мереж комунікацій 9
3. ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗДІЛ 10
3.1 Виробнича програма підприємства 10
3.1.1 Визначення кількості споживачів за день 10
3.1.2 Визначення кількості і асортиментного складу продукції 11
3.1.3 Складання розрахункового меню 12
3.2 Розрахунок виробничих цехів підприємства 16
3.2.1 Виробнича програма гарячого цеху 16
3.2.2 Підбір та розрахунок устаткування цеху 20
3.2.3 Визначення площі цеху 22
3.2.4 Визначення складу приміщень підприємства, їх площі 23
4. ГРАФІЧНА ЧАСТИНА 24
5. ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 24

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Проект гарячого і овочевого цехів загальнодоступного кафе на "..." і десертного бару на "..." місць за місцем проживання»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Контрольна робота з діловодства
  • Порядок регістрації громадян органами МВС
  • Особливості організації харчування по місцю роботи
  • Класифікація цехів, виробничих дільниць та робочих місць підприємства
  • Організація виробництва
  • "Розробка плану маркетингу малого (середнього) підприємства".
  • Технологія виробництва страв з картоплі
  • Організація масової фізичної культури у соціально-побутовій сфері
  • Організація виробництва на прикладі Інтернет-Кафе "Чат"
  • Класифікація цехів, виробничих ділянок та робочих місць підприємства
Cгенерировано за 1.010360 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...