Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Бізнесплан літного кафе» (ID:59691)

| Размер: 55 кб. | Объем: 25 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст
1. Резюме 3
2. Опис підприємства 5
3. Опис продукції 6
4. Аналіз ринку 8
5. Опис виробництва 13
6. План персоналу 16
7. Календарний план 17
8. Фінансовий план 18
Висновок 25
Литература 26
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураЛИТЕРАТУРА

1. Берл Г., Создать свою фирму.
2. Герасименко В.В., Ценовая политика фирмы
3. Герасимчук В.Г. Маркетинг: теория и практика: Учебник. -К.: Высш. шк., 1994. - 327 с.
4. Голубков Е.П. Маркетинг: стратегии, планы, структуры. -М.: Экономика, 1995. - 289 с.
5. Дейнеко О.А. Технология управленческих работ. - М. :Машиностроение, 1990. - 257 с.
6. Дракер П.Ф. Управление, нацеленное на результаты: Пер. с англ. - М. : Технологическая школа бизнеса, 1993. - 209 с.
7. Екатеринославский Ю.Ю. Управленческие ситуации: анализ и решение. - М.: Экономика, 1988. - 340 с.
8. Котлер Ф. Основы маркетинга: Пер. с англ. (Общ. ред. и вступ. ст. Е.М. Пеньковой). - М.: Прогресс, 1990. - 736 с.
9. Куцын Н.А. Организационные формы управления в новых условиях. - М.: Луч, 1992. - 279 с.
10. Мильнер Б.З. Системный подход к организации управления. -М.: Экономика, 1989. -278 с.
11. Парамонов Ф.И. Рационализация аппарата управления предприятия. - М.: Экономика, 1991. - 290 с.
12. Пелих А.С..Бизнес-план или как организовать собственный бизнес,М,1997
13. Перерва П.Г. Управление маркетингом на предприятии: Учеб. пособие. - X.: Основа, 1993. - 345 с.
14. Проблемы формирования гибких организационных систем управления / Отв. ред. В. Д. Рудашевский. - М.: Экономика,1990. - 245 с.
15. Скворцов Н.Н. Как разработав бизнес-план предприятия. -К, 1994 . - 96 с.
16. Соболь С.Н., Предпринимательство. Начало бизнеса.
17. Тамбовцев В.Л. Анализ целей в управлении производством. -М.: Экономика, 1989. - 307 с.
18. Франчук В.И. Основы построения организационных систем. -М.: Экономика, 1991. - 289 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Бізнесплан літного кафе»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Технологія виробництва страв з картоплі
  • Організація виробництва на прикладі Інтернет-Кафе "Чат"
  • Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства
  • Особливості організації харчування по місцю роботи
  • Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства
  • ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЦЕХАХ ПІДПРИЄМСТВА ХАРЧУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ
  • Наказ №1 про облікову політику підприємства й організацію бухгалтерського обліку (ТОВ „Кафе-бар „Лілея”)
  • Бизнес-план создания Интернет-кафе
  • Бизнес-план создания Интернет-кафе
  • БІЗНЕС – ПЛАН Кафе
  • Аналіз технології надання туристичних послуг на прикладі: туристичного підприємства «Авіаль-тур», готелю «Олександрія», кафе «У Ольги»
Cгенерировано за 0.149729 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...