Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства » (ID:31536)

| Размер: 443 кб. | Объем: 60 стр. | Стоимость: 175 грн. | Добавлена: 21.08.2009 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5
1.1. Роль і місце овочів та страв з них в харчуванні людини 5
1.2. Огляд наукових досліджень з удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства 9
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА КАФЕ «ххх» 17
2.1. Характеристика кафе «ххх» 17
2.2. Аналіз існуючих технологій виробництва універсальної продукції ресторанного господарства в кафе «ххх» 26
2.3. Біохімічні зміни харчових речовин в процесі приготування 36
3.1. Характеристика нових технологій овочевих страв у ресторанному господарстві 38
3.2. Переваги нової технології 45
ВИСНОВКИ 52
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 55
ДОДАТКИ 58-60
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Контрольна робота маркетинг
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
  • Впровадження сучасних форм організації виробництва на підприємствах ресторанного бізнесу
  • Вдосконалення оперативного опрацювання на підприємствах ресторанного господарювання
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
Cгенерировано за 0.122480 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...