Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Нормування праці закладів ресторанного господарства громадського харчування в кафе» (ID:21042)

| Размер: 41 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВСТУП 2
1 РЕГУЛЮВАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ МЕТОД ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ 4
1.1 Режим праці та відпочинку 4
1.2 Сутність нормування праці та його значення 5
1.3 Об єкти нормування праці 6
1.4 Норми затрат праці 11
2 ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 14
2.1 Коротка характеристика ресторанного комплексу 14
2.2 Оцінка стану трудових ресурсів 17
ВИСНОВКИ 28
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 29

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. . Музыченко, В. В. Управление персоналом / В. В. Музыченко. - М.: Академия, 2006.
2. Багрова І. В. Нормування праці: Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Дніпропетровський ун-т економіки і права. — К. : Центр навчальної літератури, 2003. — 212с.
3. Богиня Д. П. Основи економіки праці. — К.: Знання-Прес, 2000.
4. Буц Ю. В. Організація виробництва: Навч. посібник. для студ. вищих навч. закладів. — Д. : НГУ, 2002. — 183с.
5. Васильков В. Г. Організація виробництва: Навч. посібник / Київський національний економічний ун-т. — К. : КНЕУ, 2003. — 522с.
6. Дячун О. В. Організація, нормування та оплата праці: Навч. посіб. для студ. екон. спец. вищ. навч. закладів / Технологічний коледж УкрДЛТУ. — Л. : Афіша, 2001. — 218с.
7. Економіка праці: Навч. посібник / Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича / Валентина Андріївна Никифорак (уклад.), Людмила Степанівна Білик (уклад.). — Чернівці : Рута, 2001. — 75с.
8. Єганов О. Ю., Карась П. М., Красночубенко К. В. Економіка праці: Навч. посіб. / Український держ. морський технічний ун-т ім. С.Й.Макарова. — Миколаїв : УДМТУ, 2001. — 48с
9. Завіновська Г Т. Економіка праці. — К.: КНЕУ, 2000.
10. Завіновська Г Т. Економіка праці: Навч.-метод, посібник — К.: КНЕУ, 2001.
11. Завіновська Г. Т. Економіка праці Навч посібник—К.-КНЕУ, 2003 —300с
12. Калина А. В.Економіка праці: Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. —К.: МАУП, 2004. — 272 с.
13. Колот А. М Оплата праці на підприємстві: організація та удоско¬налення. — К: Праця, 1997.
14. Современная экономика труда. / Под ред. В. В. Куликова — М., 2001.
15. Усов, В. В. Организация производства и обслуживания на предприятии общественного питания / В. В. Усов. – М.: Академия, 2004.
Дополнительная информация3049
Заказ Заказать Купить «Нормування праці закладів ресторанного господарства громадського харчування в кафе»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Система ресторанного господарства в туризмі
  • Класифікація підприємств громадського харчування за кордоном і в Україні
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства
  • ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ
  • ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ.
  • СИСТЕМА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ТУРИЗМІ
  • Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства
  • Сутність та економічне значення ресторанного господарства при готелях
  • Розвиток і розміщення закладів громадського харчування в північно-західному регіоні України
Cгенерировано за 0.151646 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...