Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Якість та конкурентоспроможність підприємств. Шляхи підвищення якості» (ID:43510)

| Размер: 1548 кб. | Объем: 34 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст
Вступ 4
1. Якість та конкурентоспроможність продукції 6
1.1. Якість продукції 6
1.2. Конкурентоспроможність продукції 12
1.3. Ефективність і способи її підвищення 17
2. Стандартизація та сертифікація продукції 22
3. Розрахунок рівня конкурентоспроможності підприємства на основі використання вітчизняних і міжнародних стандартів якості 26
4. Державна політика у сфері управління якістю продукції 29
Висновки 33
Список використаних джерел 34
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаних джерел

1.Бойчик І.М. Економіка підприємств: Навчальний посібник. -Львів: Вид-во "Сполом", 1999. -211 с.
2. Гетьман О. О.Економіка підприємства: Навчальний посібник. -К.: Центр навчальної літератури, 2006. -487 с.
3. Должанський І. З. Конкурентоспроможність підприємства: Навч. посібник для студ. вузів. -К.: Центр навчальної літератури, 2006. -381, с.
4. Економіка виробничого підприємництва: Навчальний посібник. -К.: Знання, 2001. -405 с.
5. Економіка підприємства: Навчальний посібник для студ. вуз. -К.: Знання-Прес, 2001. -334, с.
6. Економіка підприємства: Навчальний посібник. -К.: КНЕУ, 2000. -526 с.
7. Економіка підприємства: Навчальний посібник/ Анатолій Шегда, Тетяна Литвиненко, Марія Нахаба та ін.,. -К.: Знання-Прес, 2003. -335 с.
8. Економіка та організація діяльності об’єднань підприємств: Навчальний посібник/ Л. М. Чепурда, С. С. Бєляєва, М. В. Плахотнікова. -К.: Професіонал, 2005. -269, с.
9. Конкурентоспроможність: країна, регіон, підприємство /Ред. Ю. В. Полунєєва; Рада конкурентоспроможності України, Центр стратегій конкурентоспроможності (МІМ-Київ). -К.: ЛАТ&К, 2006. -175, с.
10. Примак Т. О. Економіка підприємств: Навчальний посібник. -К.: МАУП, 1999. -107 с.
11. Примак Т. О. Економіка підприємства: Навчальний посібник для студ. екон. спец. вузів . -К.: Вікар, 2002. -175 с.
12. Управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємств: Навчальний посібник/ І. Ю. Сіваченко, Ю. Г. Козак, Ю. І. Єхануров, Ю. В. Макогон та ін. -К.: Центр навчальної літератури, 2006. -454 с.
13. Шваб Л. І. Економіка підприємства: Навчальний посібник. -3-є вид.. -К.: Каравела, 2006. -583 с.
14. Экономика предприятия: Учеб. пособ./ Ред. Л.Г. Мельник. - Сумы: Университет. книга, 2002. - 631 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Якість та конкурентоспроможність підприємств. Шляхи підвищення якості»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Підвищення якості продукції
  • Ефективність і шляхи підвищення якості продукції
  • Комплексні системи управління якістю продукції на підприємстві
  • Управління якістю продукції на підприємстві
  • Ефективність і шляхи підвищення якості продукції
  • УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ
  • Поняття, значення і фактори забезпечення якості продукції
  • Якість та конкрентоспроможність продукції
  • Якість продукції як передумова її конкурентоспроможності
  • Якість продукції як об’єкт управління
Cгенерировано за 0.118812 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...