Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
3

Тема: «Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості» (ID:31754)

| Размер: 271 кб. | Объем: 88 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 21.08.2009 | Код продавца: 2 |
Содержание ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ЯК ЧИННИКА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 6
1.1. Поняття якості, стандартизація і сертифікація продукції 6
1.2. Чинники, що впливають на якість продукції 13
1.3. Показники та методи оцінки якості продукції 20
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДОСЯГНУТОГО РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ «Назва» 26
2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства ВАТ «Назва» 26
2.2. Досягнутий рівень якості продукції та вплив її рівня на результати виробництва 35
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ТА РЕЗЕРВИ ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ НА РИНКУ 41
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 51
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 54
ДОДАТКИ 59

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку

  • Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості

  • Територіальна організація харчової промисловості

  • Підвищення якості продукції

  • Ефективність і шляхи підвищення якості продукції

  • Комплексні системи управління якістю продукції на підприємстві

  • Економічний аналіз

  • Поняття, значення і фактори забезпечення якості продукції

  • Ефективність і шляхи підвищення якості продукції

  • Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України

  • Проблеми впровадження інновацій на підприємствах харчової промисловості


Cгенерировано за 0.018222 секунд

загрузка...