Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
Курсовая

Тема: «Комплексні системи управління якістю продукції на підприємстві» (ID:47657)

| Размер: 70 кб. | Объем: 33 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
Содержание Зміст:

Вступ ……………………………………………………………………..3
Розділ 1. Якість продукції як передумова її конкурентоспроможності
1.1. Якість продукції і фактори, що її обумовлюють……………..5
1.2. Показники і методи оцінки якості ………………………………7
1.3. Підвищення якості як передумова підвищення ефективності суспільного виробництва …………………………………………………....11
Розділ 2. Комплексні системи управління якістю продукції на підприємстві
2.1. Системний підхід до управління якістю продукції виробництва ……………………………………………………………………..15
2.2. Стандарти підприємства у підвищенні якості продукції ...…21
2.3. Інжиніринг у забезпеченні якості виробничих систем ………..24
2.4. Вітчизняні комплексні системи управління якістю продукції ………………………………………………………………………..26
2.5. Система контролю якості продукції (на прикладі ROSHEN)…28
Розділ 3. Управління процесом підвищення якості продукції
3.1. Планування процесу підвищення якості…………………………29
3.2. Інформаційні аспекти управління процесами підвищення якості…………………………………………………………………………….29
3.3. Головні принципи успіху функціонування системи управління процесами підвищення якості……………………………………………….…31
Висновки ……………………………………………………………....33
Список використаної літератури ……………………………………34
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература Список використаної літератури:

1. Василенко В.О., Ткаченко Т.І. Виробничий (операційний) менеджмент: навч.посіб. за редакцією В.О.Василенка. – Київ: ЦУЛ, 2003. – 532 с.
2. Веснин В.Р. Менеджмент для всех.- М.: Юрист, 1994 .- 324 с.
3. Гэлловэй Лес. Операционный менеджмент. – СПб: Питер, 2001. – 320 с.
4. Ильин А. И. Управление предприятием / Под ред. М. P. Плотницкого, А. С. Головачева. — Минск, 1997 - 285 с.
5. Курочкин А. С. Операционный менеджмент: Учеб, пособие. —
К.: МАУП, 2000.-327 с.
6. Макаренко М. В., Михалин О. М. Производственный менеджмент: Учеб. пособие для вузов. — М.: Приор, 1998.- 436 с.
7. Производственный менеджмент: Учебник для вузов. Под ред.. С.Д.Ильенковой. – М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2001. – 583 с.
8. Рамазанова О.А. Стандартизація як фактор підвищення ефективності промислового виробництва / Фінансова консультація,2000. - №49-52, с.33-36
9. Чейз Ричард Б., Эквилайн Николас Дж., Якобс Роберт, Ф.
Производственньш й операционньш менеджмент: Пер. англ. — М.: Издательский дом «Вильямс», 2001.-704 с.
10. Фатхутдинов Р. А. Организация производства: Учебник. — М.:
ИНФРА-М, 2000.
Дополнительная информация Год написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Комплексні системи управління якістю продукції на підприємстві»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Необхідність впровадження системи комплексного управління якості на підприємствах України

  • Управління якістю продукції в фармацевтичній сфері

  • Якість продукції. Показники якості

  • Якість продукції. Показники якості

  • Удосконалення управління конкурентоспроможністю фірми

  • Удосконалення управління конкурентоспроможністю фірми

  • Оцінка системи управління якістю продукції в ТОВ „Візаж”

  • Управління якістю туристичної продукції (послуг) у туристичному підприємстві

  • Управління конкурентоспроможністю фірми”

  • Якість продукції як передумова її конкурентоспроможності


Cгенерировано за 0.013747 секунд

загрузка...