Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Якість продукції як передумова її конкурентоспроможності» (ID:47660)

| Размер: 1934 кб. | Объем: 49 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ


Вступ ……………………………………………………………………..3
Розділ 1. Якість продукції як передумова її конкурентоспроможності .....................................................................................5
1.1. Якість продукції і фактори, що її обумовлюють……………..5
1.2. Показники і методи оцінки якості ………………………………7
1.3. Підвищення якості як передумова підвищення ефективності суспільного виробництва..............................................................................11
Розділ 2. Оцінка системи управління якістю продукції в ТОВ „Криггер” ..............................................................................................................16
2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства..........16
2.2. Процес структурно-технологічних перетворень на підприємстві ..........................................................................................................24
2.3. Аналіз системи управління якістю на підприємстві ................28
Розділ 3. Управління процесом підвищення якості продукції в ТОВ „Криггер”................................................................................................................35
Висновки і пропозиції .............................................................................40
Список використаної літератури ...........................................................41
Додатки
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури:

1. Василенко В.О., Ткаченко Т.І. Виробничий (операційний) менеджмент: Навч.посіб. за редакцією В.О.Василенка. – Київ: ЦУЛ, 2003. – 532 с.
2. Веснин В.Р. Менеджмент для всех.- М.: Юрист, 1994 .- 324 с.
3. Герчикова И.Н. Менеджмент. – М.: Банки и биржи, 1994. – 465 с.
4. Гэлловэй Лес. Операционный менеджмент. – СПб: Питер, 2001. – 320 с.
5. Завадський Й.С. Менеджмент. – Т.1. – К.: УФІМІБ, 1998. – 542 с.
6. Економіка виробничого підприємства: Навч.посібник/ За ред.. Й.М.Петровича. - К., 2001. - 405 с.
7. Економіка підприємства: Підручник/ За ред..С.Ф.Покропивного. - К., 2001. - 528 с.
8. Ильин А. И. Управление предприятием / Под ред. М. P. Плотницкого, А. С. Головачева. — Минск, 1997 - 285 с.
9. Курочкин А. С. Операционный менеджмент: Учеб, пособие. —
К.: МАУП, 2000.-327 с.
10. Макаренко М. В., Михалин О. М. Производственный менеджмент: Учеб. пособие для вузов. — М.: Приор, 1998.- 436 с.
11. Менеджмент организации:Учебное пособие. Под ред.проф. З.П.Румянцевой, проф.Соломатина Н.А. – М.: Инфра-М, 1995. – 429 с.
12. Нємцов В.Д., Довгань Л.Є. Стратегічний менеджмент: Навч.посіб.- К.,2001. – 560 с.
13. Производственный менеджмент: Учебник для вузов. Под ред.. С.Д.Ильенковой. – М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2001. – 583 с.
14. Рамазанова О.А. Стандартизація як фактор підвищення ефективності промислового виробництва / Фінансова консультація,2000. - №49-52, с.33-36
15. Чейз Ричард Б., Эквилайн Николас Дж., Якобс Роберт, Ф.
Производственньш й операционньш менеджмент: Пер. англ. — М.: Издательский дом «Вильямс», 2001.-704 с.
16. Черваньов Д.М., Нейкова Л.І. Менеджмент іноваційно-інвестиційного розвитку підприємтсв України. – К.: Т-во „Знання”, КОО, 1999
17. Фатхутдинов Р. А. Организация производства: Учебник. — М.:
ИНФРА-М, 2000.
18. Шершньова З.Е., Обрська С.В. Стратегічне управління: навч.посіб. – К.: КНЕУ, 1999. – 320 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Якість продукції як передумова її конкурентоспроможності»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Комплексні системи управління якістю продукції на підприємстві
  • Якість та конкурентоспроможність підприємств. Шляхи підвищення якості
  • Аналіз рентабельності та конкурентоспроможності продукції підприємства (на прикладі)
  • Якість та конкрентоспроможність продукції
  • Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості
  • Якість продукції як об’єкт управління
  • Якість як чинник конкурентоспроможності продукції
  • Якість як чинник конкурентоспроможності продукції
  • Конкурентоспроможність продукції та шляхи підвищення її рівня
  • Цінова конкурентоспроможність продукції (надання послуг) та шляхи її зростання
Cгенерировано за 0.125938 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...