Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
Реферат

Тема: «Поняття, значення і фактори забезпечення якості продукції» (ID:50955)

| Размер: 22 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
Содержание Вступ 3
1. Якість і конкурентноздатність товару 3
2. Поняття, значення і фактори забезпечення якості продукції 4
3. Ефективність і шляхи підвищення якості продукції 6
4. Стандартизація продукції 8
5. Сертифікація продукції. 10
Висновки 12
Література 14
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература 1. Бодди Девид, "Основы управления качеством", Санкт-Петербург, "Питер", 1999 г
2. Версан В.Г., Чайка И.И. Системы управления качеством продукции. М.: Изд.стандартов. 1988. 150с.
3. Гиссин В.И. Управление качеством продукции. Р.-на-Дону: Изд. «Феникс». 2000. 255с.
4. Декрет кабинета министров Украины о стандартизации и сертификации от 11.06.97 с изменениями, внесенными законом Украины № 333/97-ВР.
5. ДСТУ 1.0-1993 "Общие положения".
6. Окрепилов В.В. Управление качеством. М.: Экономика. 1998. 640.
7. "Управление качеством продукции ИСО 9000 – ИСО 9004, ИСО 8402", М., "Издательство стандартов", 1998 год.
Дополнительная информация Год написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Поняття, значення і фактори забезпечення якості продукції»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Ефективність і шляхи підвищення якості продукції

  • Підвищення якості продукції

  • Ефективність і шляхи підвищення якості продукції

  • Якість продукції, динаміка понять якості

  • Вимоги до якості та витрати на її забезпечення

  • „Аналіз якості випущеної продукції” на матеріалах ВАТ "Вінницький хлібзавод №2"

  • Ефективні шляхи підвищення якості продукції на підприємстві

  • Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості

  • Оцінка системи управління якістю продукції в ТОВ „Візаж”

  • Управління якістю продукції та послуг на тур підприємстві


Cгенерировано за 0.015172 секунд

загрузка...