Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Ефективні шляхи підвищення якості продукції на підприємстві» (ID:30058)

| Размер: 51 кб. | Объем: 55 стр. | Стоимость: 150 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Сутність якості продукції та її значення в умовах ринкових відносин 5
1.1. Поняття якості та її значення 5
1.2. Характеристика основних факторів якості 10
1.3. Роль стандартизації і сертифікації в системі якості 14
РОЗДІЛ 2. Аналіз діючої системи якості на підприємстві та її основні недоліки 31
2.1. Загальна характеристика підприємства 31
2.2. Аналіз якості продукції та її недоліки 35
РОЗДІЛ 3. Основні напрямки підвищення якості продукції на підприємстві 45
ВИСНОВОК 52
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 54

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСПИСОК ЛІТЕРАТУРИ

1. Декрет Кабінету Міністрів України „Про стандартизацію і сертифікацію”// Голос України. - №99(599) від 29.05.1993.
2. Артемов Б.Г. Голубев С.М. Справочное пособие для работников метрологических служб. – М.: Изд-во стандартов 2003. – 276с.
3. Безверхий С.Ф. Об основних направлениях развития систем стандартизации метрологии и сертификации в условиях проводимых экономических реформ.// Стандарты и качество. - №8. – 2002. – с. 5-11.
4. Безфамильная Л.В. Экономика стандартизации метрологии и качества продукции. – М.: Изд-во стандартов 1999. – 354с.
5. БерезненкоМ.П. Сертифікація систем якості та продукції в промисловості. – К.: Логос 2006. – 232с.
6. Васильев А.С. Основы метрологии и технические измерения. – М.: Машиностроение 2006. – 312с.
7. Величко О.Метрологічна діяльність в Україні. – К.: Держстандарт України 2007. – 270с.
8. Гличев А.В. Основы управления качеством продукции. – М.: Изд-во стандартов 2004. – 236с.
9. Державна система стандартизації. – К.: Держстандарт України 2004. – 164с.
10. Калита П. У бізнесі як в спорті перемагає найсильніший.// Стандартизація сертифікація якість. - №1. – 2003. – с.45-49.
11. Койфман Ю.І. Принципи методи та досвід роботи у сфері забезпечення якості і сертифікації: система якості правила сертифікації. Посібник. – Львів – Київ 2005. – 348с.
12. Койфман Ю.І. Міжнародна стандартизація та сертифікація систем якості. Довідник. – Львів – Київ Видання ТК-93 Управління якістю та забезпечення якості 2005. – 418с.
13. Котлер Ф. Управление маркетингом. – М.: Экономика 2003.
14. Крылова Г.Д. Зарубежный опыт управления качеством. – М.: Изд-во стандартов 2002.
15. Леонов И.Г. Аристов О.В. Управление качеством продукции. - М.: Изд-во стандартов 2004. – 280с.
16. Методические указания по оценке технического уровня и качества промышленной продукции РД 50-149-79. - М.: Изд-во стандартов 1979. – 164с.
17. Підсумки міжнародної діяльності Держстандарту України в 2006 р. - К.: Держстандарт України 2006. – 54с.
18. Саранча Г.А. Метрологія і стандартизація. – К.: Либідь 2007. – 192с.
19. Система сертификации CERTEX: новая форма добровольной сертификации продукции.// Посредник. - №29. – 17.07.2006. – с.55.
20. Таныгин В.А. Основы стандартизации и управления качеством продукции. - М.: Изд-во стандартов 2006. – 342с.
21. Шаповал М.І. Основи стандартизації управління якістю і сертифікації. Підручник – К.: Українсько-фінський інститут менеджменту та бізнесу 2003. – 152с.
22. Юрченко О. Стандартні зразки у хімічному аналізі.// Стандартизація сертифікація якість. - №2. – 2005. – с.53-57.
23. Шевченко Л.С. Введение в маркетинг. – Харьков: Консум 2005. – 672с.
24. Якість в Україні – шлях до відродження шлях в Європу: Матеріали 7-го Міжнародного форуму ”Дні якості в Києві 2004”. – К.: Українська асоціація якості 2004. – 151с.

Дополнительная информация3863
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Ефективні шляхи підвищення якості продукції на підприємстві»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Ефективність і шляхи підвищення якості продукції
  • Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості
  • Комплексні системи управління якістю продукції на підприємстві
  • Підвищення якості продукції
  • Ефективність і шляхи підвищення якості продукції
  • Якість продукції як передумова її конкурентоспроможності
  • „Аналіз якості випущеної продукції” на матеріалах ВАТ "Вінницький хлібзавод №2"
  • Поняття, значення і фактори забезпечення якості продукції
  • Оцінка системи управління якістю продукції в ТОВ „Візаж”
  • Управління якістю продукції на підприємстві
Cгенерировано за 0.145771 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів