Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «„Аналіз якості випущеної продукції” на матеріалах ВАТ "Вінницький хлібзавод №2"» (ID:48682)

| Размер: 1082 кб. | Объем: 38 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеПлан

Вступ....................................................................................................................3
Розділ 1. Теоретичні основи якості випущеної продукції..............................5
1.1. Поняття та оцінка рівнів якості продукції.......................................5
1.2. Теорія та фактори управління якістю продукції............................10
Розділ 2. Практичне застосування оцінки якості продукції на
підприємстві ВАТ "Вінницький хлібзавод №2"..............................................15
2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства.............15
2.2. Аналіз якості та конкурентоспроможності продукції
підприємства.............................................................................................20
Розділ 3. Шляхи вдосконалення якості і конкурентноздатності
продукції підприємства......................................................................................28
Висновки..............................................................................................................32
Список використаної літератури......................................................................34
Додатки
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури

1. Абрютина М.С., Грачев А.В. Анализ финансово-економической деятельности предприятия: Учебно-практическое пособие. – М.: Дело и Сервис, 2000
2. Балабанов И.Т. Финансовый анализ и планирование хозяйствующего субъекта. – 2 изд., доп. – М.: Финансы и статистика, 2004
3. Бланк И.А. Финансовый менеджмент: Учебный курс. – К.: Ника-Центр, 1999
4. Гличев А.В. Современные методы управления качеством» // Стандарты и качество, №№4, 9, 1996 г.
5. Гличев А.В., Круглов М.И. Управление качеством продукции. – М.: Экономика, 1999.
6. Кайфман Ю.І. “Управління якістю і забезпечення якості” Довідник. - К.-1995
7. Леонов И.Г. Аристов О.В. “Управление качеством продукции” – М. – 1990.
8. Савицкая Г.В. Анализ хозяйственной деятельности предприятия.4-тое изд., перераб.и доп. – Минск: ООО “Новое знание”, 2001
9. Смирнов Э.А. Разработка управленческих решений: Учебник для вузов. – М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2002
10. Черкасов В.Е. Финансовый менеджмент: Учебно-методическое пособие. – Тверь, 1999.
11. Шаповал М.І. “Основи стандартизації, управління якістю і стандартизації” – К. – 2000.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «„Аналіз якості випущеної продукції” на матеріалах ВАТ "Вінницький хлібзавод №2"»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Економічна сутність якості випущеної продукції
  • Економічна сутність оцінки конкурентоспроможності підприємства
  • Діагностика ризику банкрутства ВАТ „Вінницький хлібзавод №2”
  • Контроль якості продукції та його значення в загальній системі управління якістю
  • Управління якістю продукції на підприємстві
  • Теоретичні засади фінансової діяльності підприємств
  • Ефективні шляхи підвищення якості продукції на підприємстві
  • Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості
  • Аналіз виробництва товарної продукції
  • Аналіз якості продукції підприємства та її впливу на інші показники
Cгенерировано за 0.211521 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...