Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Ефективність і шляхи підвищення якості продукції» (ID:51186)

| Размер: 1167 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеВступ 3
1. Якість продукції як найважливіший фактор підвищення конкурентноздатності товару 4
1.1. Якість і конкурентноздатність товару 4
1.2. Поняття, значення і фактори забезпечення якості продукції 5
1.3 Закордонний досвід управління якістю 8
2. Ефективність і шляхи підвищення якості продукції 13
3. Методи забезпечення якості 16
3.1. Стандартизація продукції 16
3.2. Сертифікація продукції. 19
3.3.Державний нагляд за якістю 22
3.4. Основні методи забезпечення якості продукції 24
Висновки 28
Література 30
Розрахункова частина 31
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Богатин Ю.В. Экономическая оценка качества и эффективности работы предприятия. М.: Изд. Стандартов. 1991. 150с.
2. Богатырев А.А., Филиппов Ю.Д. Стандартизация статистических методов управления качеством. М.: Изд. Стандартов. 1989. 121с.
3. Бодди Девид, "Основы управления качеством", Санкт-Петербург, "Питер", 1999 г
4. Версан В.Г., Чайка И.И. Системы управления качеством продукции. М.: Изд.стандартов. 1988. 150с.
5. Гиссин В.И. Управление качеством продукции. Р.-на-Дону: Изд. «Феникс». 2000. 255с.
6. Гличев А.В. Основы управления качеством продукции. М.: Изд. Стандартов.1988. 80с.
7. Декрет кабинета министров Украины о стандартизации и сертификации от 11.06.97 с изменениями, внесенными законом Украины № 333/97-ВР.
8. ДСТУ 1.0-1993 "Общие положения".
9. Зайцев Н.Л., "Экономика промышленного предприятия", М., "Инфра-М", 1998г.
10. Законодательные акты Украины по вопросам стандартизации, метрологии и сертификации, К, 1995.
11. Исикава К. Японские методы управления качеством. М.: экономика. 1988. 168с.
12. ИСО 9000 – 1: 1994. Общее руководство качеством и стандарты по обеспечения качества. Ч.1. руководящее указание по выбору и применению.
13. Крылова Г.Д. Зарубежный опыт управления качеством. М.: Изд. Стандартов. 1992. 140с.
14. Каплен Г. «Практическое введение в управление качеством» М: «Издательство стандартов»,1976.
15. Крылова Д. Основы стандартизации сертификации метрологии – М: ЮНИТИ,1999
16. Леонов И.Г., Аристов О.В. Управление качеством продукции. М.: Изд. Стандартов. 1990. 200с.
17. Окрепилов В.В. Управление качеством. М.: Экономика. 1998. 640.
18. Фейгенбаум А. Контроль качества продукции: сокр. пер .с англ. М.:Экономика. 1986. 471с.
19. "Управление качеством продукции ИСО 9000 – ИСО 9004, ИСО 8402", М., "Издательство стандартов", 1998 год.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Ефективність і шляхи підвищення якості продукції»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Підвищення якості продукції
  • Поняття, значення і фактори забезпечення якості продукції
  • Якість та конкрентоспроможність продукції
  • Ефективність і шляхи підвищення якості продукції
  • Контроль якості продукції та його значення в загальній системі управління якістю
  • Комплексні системи управління якістю продукції на підприємстві
  • Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості
  • Управління якістю продукції на підприємстві
  • ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇЇ ОЦІНКА
  • „Аналіз якості випущеної продукції” на матеріалах ВАТ "Вінницький хлібзавод №2"
Cгенерировано за 0.150637 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...