Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості » (ID:27772)

| Размер: 75 кб. | Объем: 47 стр. | Стоимость: 160 грн. | Добавлена: 10.06.2009 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ 5
1.1. Інноваційний розвиток як пріоритет економічної політики 5
1.2. Стимулювання інноваційного розвитку України 10
1.3. Тенденції розвитку харчової промисловості в Україні 13
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ПРИКЛАДІ ФГ “Назва” 19
2.1. Загальна характеристика підприємства 19
2.2. Практика інноваційної діяльності харчового підприємства 23
2.3. Ефективність інноваційної діяльності харчового підприємства 25
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 28
3.1. Інноваційно-технологічні фактори підвищення урожайності та перспектива розвитку виробництва цукрових буряків у ФГ „Назва” 28
3.2. Інноваційно-технологічна модернізація як процес переходу до інноваційної моделі розвитку підприємств харчової промисловості 34
3.3. Інноваційна діяльність вітчизняних підприємств харчової промисловості як фактор забезпечення конкурентних переваг 37
ВИСНОВКИ 41
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45-47
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
  • Територіальна організація харчової промисловості
  • Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)
  • Економічний аналіз
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
  • Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України
  • Аналіз ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ЗАТ)
  • Проблеми впровадження інновацій на підприємствах харчової промисловості
Cгенерировано за 0.154982 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...