Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «.Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування.» (ID:10631)

| Размер: 85 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 11.02.2007 | Код продавца: 2 |
Содержание Вступ
1.Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування.
2.Технологічна схема виробництва пюре і соків дитячого харчування
3.Фактори, які впливають на якість плодоовочевих при виробництві
4.Стабільність якості плодоовочевих консервів при зберіганні.Вплив температури
5.Класифікація і асортимент консервів для дитячого харчування
Висновок
Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Порівняльна характеристика асортименту та якості молочних консервів для дитячого харчування вітчизняного та зарубіжного виробництва і оцінка їх конкурентоспроможності (за матеріалами ТОВ “Промінь”)
  • Овочі
  • Товарознавство харчових продуктів
  • Громадське харчування
  • Хімічний склад та харчова цінність мяса забійних тварин
  • Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади
  • Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади
  • Загальні технології
  • Товарознавча оцінка якості шоколаду вітчизняного та закордонного виробництва
  • Контрольна з кулінарії
Cгенерировано за 0.100520 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...