Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «.Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування.» (ID:10631)

| Размер: 85 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 11.02.2007 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВступ
1.Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування.
2.Технологічна схема виробництва пюре і соків дитячого харчування
3.Фактори, які впливають на якість плодоовочевих при виробництві
4.Стабільність якості плодоовочевих консервів при зберіганні.Вплив температури
5.Класифікація і асортимент консервів для дитячого харчування
Висновок
Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Порівняльна характеристика асортименту та якості молочних консервів для дитячого харчування вітчизняного та зарубіжного виробництва і оцінка їх конкурентоспроможності (за матеріалами ТОВ “Промінь”)
  • Овочі
  • Товарознавство харчових продуктів
  • Громадське харчування
  • Хімічний склад та харчова цінність мяса забійних тварин
  • Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади
  • Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади
  • Загальні технології
  • Товарознавча оцінка якості шоколаду вітчизняного та закордонного виробництва
  • Контрольна з кулінарії
Cгенерировано за 0.048280 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів