Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Порівняльна характеристика асортименту та якості молочних консервів для дитячого харчування вітчизняного та зарубіжного виробництва і оцінка їх конкурентоспроможності (за матеріалами ТОВ “Промінь”)» (ID:2222)

| Размер: 834 кб. | Объем: 131 стр. | Стоимость: 175 грн. | Добавлена: 22.08.2003 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА РИНКУ СУХИХ МОЛОЧНИХ
КОНСЕРВІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ 7
РОЗДІЛ 2. ВИМОГИ ДО СТВОРЕННЯ СУХИХ МОЛОЧНИХ
КОНСЕРВІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ 15
РОЗДІЛ 3. ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ СУХИХ МОЛОЧНИХ КОНСЕРВІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ 24
РОЗДІЛ 4. ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ ТА ЯКОСТІ СУХИХ МОЛОЧНИХ КОНСЕРВІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ 30
4.1. Порівняльна характеристика асортименту вітчизняних та
зарубіжних виробників сухих молочних консервів для дитячого харчування 41
4.2. Шляхи забезпечення якості і удосконалення фактору безпеки при створенні, реалізації і споживанні сухих молочних продуктів дитячого харчування 56
РОЗДІЛ 5. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА 68
5.1. Організація, матеріал та методи досліджень 68
5.2. Результати експериментальних досліджень 72
РОЗДІЛ 6. ЗМІНИ ЯКОСТІ СУХИХ МАЛОЧНИХ КОНСЕРВІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ЗБЕРІГАННІ 83
6.1. Процеси, які протікають при зберіганні 86
6.2. Результати досліджень змін якості в процесі зберігання 88
РОЗДІЛ 7. ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СУХИХ МОЛОЧНХ КОНСЕРВІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ В ТОВ “ПРОМІНЬ” 95
7.1. Результати досліджень оцінки конкурентоспроможності сухих молочних консервів 95
7.2. Оцінка споживачами сухих молочних консервів для дитячого харчування в ТОВ “Промінь” 106
7.3. Шляхи удосконалення асортименту сухих молочних консервів для дитячого харчування в ТОВ “Промінь” 117
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 122
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 126
ДОДАТКИ
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Порівняльна характеристика асортименту та якості молочних консервів для дитячого харчування вітчизняного та зарубіжного виробництва і оцінка їх конкурентоспроможності (за матеріалами ТОВ “Промінь”)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • .Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування.
  • Тенденції розвитку асортименту та оцінка конкурентоспроможності молока пряженого в Україні та за її межами
  • ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ ТА ЯКОСТІ КОСМЕТИКИ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ ВІТЧИЗНЯНОГО ТА ЗАКОРДОННОГО ВИРОБНИЦТВА
  • Структура асортименту і оцінка якості плодових соків що реалізують в універсамі 22.
  • Структура асортименту і оцінка якості плодових соків що реалізують в універсамі
  • Характеристика сучасного асортименту ювелірних товарів
  • Аналіз асортименту і якості споживання товарів (пивної продукції)
  • Аналіз асортименту і якості споживчих товарів (пиво)
  • Аналіз асотименту і якості споживчих товарів (Майонез)
  • Аналіз асортименту і якості споживчих товарів (Ринок пива)
Cгенерировано за 0.234559 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...