Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Громадське харчування» (ID:30161)

| Размер: 30 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 100 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание
1. Характеристика закладів громадського харчування 2
2. Коротка характеристика устаткування кухонного посуду та інвентарю 7
3. Харчова цінність обробка овочів обробка грибів 10
4. Харчова цінність обробка риби та нерибних морепродуктів 16
5. Харчова цінність м яса обробка м яса м ясопродуктів і птиці приготування напівфабрикатів 19
6. Технологія готування: блюда з риби (щука фарширована) 24
Використана література 29

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература
1. Барановський В.А. Официант-бармен. – Ростов н/Д.: Феникс 2007.
2. Блюда из грибов. Шампиньоны вешенки / В. Махно (авт.-сост.). – Донецк: Слово 2005.
3. Все об украинской кухне. / Сост. Д. Билык. – Донецк: ПКФ «БАО» 2004.
4. Гостинничный и туристический бизнесс: Учебное пособие. – М.: Асоц. авторов и издателей «Тандем» 2006.
5. Грибы и грибоводство: Сбор. Сортировка. Сушка. Солка. Маринование: Практ. советы / П.А. Сычев (общ.ред.) Н.П. Ткаченко (авт.-сост.). – Донецк: Сталкер 2003.
6. Дудка І.О. Гелюта В.П. Тихоненко Ю.Я. та ін. Гриби природних зон Криму / Інститут ботаніки ім. М.Г.Холодного НАН України / І.О.Дудка (ред.). – К.: Фітосоціоцентр 2004.
7. Кузнєцова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного гостподарства. – К.: Наукова думка 2003.
8. Кулинарные рыбные изделия // Рыбное хояйство. – 2005. – № 2. – С. 7 – 9.
9. Лесник А.Л. Чернышев А.В. Практика маркетинга в гостиничном и ресторанном бизнесе. – М.: АР «Товарищ» 2005.
10. Николаева М.А. Товароведение потребительских товаров. Теоретические основы. – Смоленск: Русич. 2004.
11. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс» 2003.
12. Орлова Н.Я. Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти ягоди овочі гриби та продукти їхньої переробки. – К. 2003.
13. Перспективные направления развития современной рыбообработки // Рыбное хозяйство. – 2000. – № 5. – С. 46 – 47.
14. Предприятия общественного питания: правила и нормативы. – М: Издательство ПРИОР 2003.
15. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор 2004.




Дополнительная информация75323
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Громадське харчування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Громадське харчування
  • Методи і функції обслуговування споживачів на підприємствах громадського харчування
  • Контрольна робота менеджмент у ресторанному господарстві
  • Організація обслуговування харчування в аеропортах та на літаках
  • Новітні технології у харчуванні туристів
  • Харчування
  • Організація харчування туристів в Україні
  • Особливості організації харчування по місцю роботи
  • Особливості організації харчування по місцю роботи
  • Облік продуктів харчування в бюджетних установах
  • Наукові теорії та концепції раціонального харчування
Cгенерировано за 0.119707 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...