Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Товарознавство харчових продуктів» (ID:29176)

| Размер: 27 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Хімічний склад і харчова цінність риби 3
2. Молоко. Хімічний склад і харчова цінність 5
3. Характеристика плодових прянощів 8
4. Порівняльна характеристика топінамбура й картоплі по хімічному складу харчовій цінності й використанню 14
5. Мінеральні речовини в функціонуванні організму людини. Харчові джерела йоду кальцію заліза 16
Список використаних джерел 18

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Азбука домашнього господарювання. / Е.0. Блажко М.Й. Барановський Д.М.Володарська та ін. Упоряд. Д.М. Володарська. - К.: Техніка 1980. -367с.
2. Баранов В.С. Технология производства продуктов общественного питання. -М.: Экономика 1982. - 399 с.
3. Бриджит Джоунз Приемы торжества и банкеты. - Минск: Белфакеиздатгрупп 1998.-255с.
4. Вищепан О.Г. Мельман М.Є. Швіліх В.Ц. Як консервувати овочі. - К.:Держсільгоспвидав УРСР 1980. - 132с.
5. Губа Н.И. Овощи и фрукты на вашем столе. - К.: Урожай 1984. - 344с.
6. Дудченко Л.И. й др Пряно - ароматические и пряно - вкусовые растения:Справочник / Л.И. Дудченко А.С. Козьяков В.В. Крищенко. - К.: Наук.думка 1989. - 304с.
7. Искусство готовить. Часть 1. / За ред. Подолюк 0.0. - К.: Глобус 1993. - 270с.
8. Искусство готовить. Часть 2. / За ред. Подолюк 0.0. - К.: Глобус 1993. -287 с.
9. Кравцов И.С. Домашнєє консервирование й хранение пищевьіх продуктов. -Одеса: Маяк 1968. - 336с.
10. Ковалев Н.И. Осипов И.И. Овощные блюда. -М.: Зкономика 1967. - 128с.
11. Консервирование. / Сост. С.И. Литвиненко. - Донецк.: Стакер 1999. - 416с.
12. Лавренова Г.В. Лавренов В.К. Лавренов Ю.В. Онипко В.Д. Специи и пряности. - Донецк: Стакер 1999. - 368с.

Дополнительная информация75098
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Товарознавство харчових продуктів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Контрольна робота БЖД
  • Гігієна харчування
  • Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Контрольна з основ екологічних знань
  • Хімічні властивості товарів
  • Мікробіологія
  • Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
Cгенерировано за 0.130092 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...