Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Товарознавство харчових продуктів» (ID:29176)

| Размер: 27 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Хімічний склад і харчова цінність риби 3
2. Молоко. Хімічний склад і харчова цінність 5
3. Характеристика плодових прянощів 8
4. Порівняльна характеристика топінамбура й картоплі по хімічному складу харчовій цінності й використанню 14
5. Мінеральні речовини в функціонуванні організму людини. Харчові джерела йоду кальцію заліза 16
Список використаних джерел 18

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Азбука домашнього господарювання. / Е.0. Блажко М.Й. Барановський Д.М.Володарська та ін. Упоряд. Д.М. Володарська. - К.: Техніка 1980. -367с.
2. Баранов В.С. Технология производства продуктов общественного питання. -М.: Экономика 1982. - 399 с.
3. Бриджит Джоунз Приемы торжества и банкеты. - Минск: Белфакеиздатгрупп 1998.-255с.
4. Вищепан О.Г. Мельман М.Є. Швіліх В.Ц. Як консервувати овочі. - К.:Держсільгоспвидав УРСР 1980. - 132с.
5. Губа Н.И. Овощи и фрукты на вашем столе. - К.: Урожай 1984. - 344с.
6. Дудченко Л.И. й др Пряно - ароматические и пряно - вкусовые растения:Справочник / Л.И. Дудченко А.С. Козьяков В.В. Крищенко. - К.: Наук.думка 1989. - 304с.
7. Искусство готовить. Часть 1. / За ред. Подолюк 0.0. - К.: Глобус 1993. - 270с.
8. Искусство готовить. Часть 2. / За ред. Подолюк 0.0. - К.: Глобус 1993. -287 с.
9. Кравцов И.С. Домашнєє консервирование й хранение пищевьіх продуктов. -Одеса: Маяк 1968. - 336с.
10. Ковалев Н.И. Осипов И.И. Овощные блюда. -М.: Зкономика 1967. - 128с.
11. Консервирование. / Сост. С.И. Литвиненко. - Донецк.: Стакер 1999. - 416с.
12. Лавренова Г.В. Лавренов В.К. Лавренов Ю.В. Онипко В.Д. Специи и пряности. - Донецк: Стакер 1999. - 368с.

Дополнительная информация75098
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Товарознавство харчових продуктів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Контрольна робота БЖД
  • Гігієна харчування
  • Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)
  • Контрольна з основ екологічних знань
  • Хімічні властивості товарів
  • Мікробіологія
  • Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
Cгенерировано за 0.131271 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів