Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Товарознавча оцінка якості шоколаду вітчизняного та закордонного виробництва» (ID:29613)

| Размер: 39 кб. | Объем: 33 стр. | Стоимость: 175 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание
ВСТУП 3
1. Сучасний стан ринку шоколадного виробництва України та світу 6
2. Класифікація та асортимент шоколаду 9
3. Хімічний склад та харчова цінність шоколаду 13
4. Технологічні особливості виробництва шоколаду 16
5. Дослідження показників якості 18
5.1 Результати органолептичної оцінки якості 18
5.2 Результати фізико-хімічної оцінки якості 22
ВИСНОВКИ 31
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 33

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература 1. Гамидулаева С.Н. Иванова Е.В. Николаева С.Л. Симонова В.Н. Товароведение и экспертиза продовольственных товаров. – СПб 2000. – 323 с.
2. Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов// Штабский Б.М. и др.-К.: Здоров’я 1989. – 176 с.
3. Дубосарова Т.Ю. Сенсорный анализ пищевых продуктов. - М.: Изд.-книготорг. дом Маркетинг 2001. – 453 с.
4. Николаева М.А. Товарная экспертиза. – М.: Издательский дом «Деловая литература» 2006. – 288 с.
5. Николаева М.А. Лычников Д.С. Неверов А.Н. Идентификация и
фальсификация пищевых продуктов. - М.: Экономика 1996. – 231 с.
6. Обеспечение качества потребительских товаров (зарубежный
опыт).- М.: Изд-во стандартов 2001. – 431 с.
7. Позняковский В.М. Гигиенические основы питания и экспертизы продовольственных товаров. – Новосибирск: Издательство Новосибирского университета 1996. – 132 с.
8. Родина О.Л. Вукс Г.А. Дегустационный анализ. - М.: Колос 1994. – 154 с.
9. Романенко О.Л. Якість та безпечність харчових продуктів: Текст лекцій.-К.:КДТЕУ 1999. – 234 с.
10. Сірохман І.В Задорожній І.М Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів. – К. Лібра 1998. – 224 с.
11. Справочник товароведа продовольственных товаров- В 2-х Т. Т-2-Москва: Экономика 1995. – 254 с.
12. Справочник товароведа продовольственных товаров том 2.- М.: Экономика 1987.- 319 с.
13. Справочник по приёмке реализации и хранению продовольственных товаров животного происхождения// Под общ. ред. В Е. Мицыка. – К.: Техника 2001. – 342 с.
14. Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів: лабораторний практикум/ Н.Я.Орлова. – К.: Київ. держ. торг-екон. ун-т 1999. – 107 с.
15. Товарознавство продовольчих товарів (лабораторний практикум): Навч. посіб./ Є.В.Тищенко Г.Б.Рудавська М.П.Орлов та ін. – К.: Київ. держ. торг-екон. ун-т 2000. – 411 с.


Дополнительная информация 75200
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Товарознавча оцінка якості шоколаду вітчизняного та закордонного виробництва»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ ТА ЯКОСТІ КОСМЕТИКИ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ ВІТЧИЗНЯНОГО ТА ЗАКОРДОННОГО ВИРОБНИЦТВА
  • Структура асортименту і оцінка якості плодових соків що реалізують в універсамі 22.
  • Структура асортименту і оцінка якості плодових соків що реалізують в універсамі
  • Тенденції розвитку асортименту та оцінка конкурентоспроможності молока пряженого в Україні та за її межами
  • Загальна характеристика торговельного підприємства
  • Звіт з практики (менеджмент організацій)
  • Товарознавча характеристика чаю чорного байхового (матеріал)
  • Закордонний досвід аналізу типу виробництва на підприємстві та його технологічного рівня
  • Контроль якості продукції та його значення в загальній системі управління якістю
  • Аналіз асортименту і якості споживання товарів (пивної продукції)
Cгенерировано за 0.149644 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів