Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Контрольна з кулінарії» (ID:13)

| Размер: 12 кб. | Объем: 10 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 09.08.2004 | Код продавца: 2 |
Содержание1. Пояснити причини зниження якості страв з риби тривалого зберігання 3
2. Рекомендації з використання нерибних продуктів моря в харчуванні людини. Обґрунтувати їх, назвати асортимент нерибних продуктів моря, які використовуються у кулінарній практиці підприємств громадського харчування. 5
3. Харчова цінність сиру. Чому його рекомендують застосовувати в дієтичному харчуванні? Зміни білків, що відбуваються при одержанні сиру. 9
Література 11

Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення
  • Способи підвищення використання оборотних коштів
  • Контрольна з культури України
  • Контрольна робота «Статистика»
  • контрольна з англійської
  • контрольна з алгебри
  • Контрольна з англійської мови
  • Контрольна робота з статистики
  • Контрольна робота з алгебри
  • КОНТРОЛЬНА РОБОТА З ФІЗИКИ
  • Контрольна робота з психологии
Cгенерировано за 0.065736 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...