Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Контрольна з кулінарії» (ID:13)

| Размер: 12 кб. | Объем: 10 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 09.08.2004 | Код продавца: 2 |
Содержание1. Пояснити причини зниження якості страв з риби тривалого зберігання 3
2. Рекомендації з використання нерибних продуктів моря в харчуванні людини. Обґрунтувати їх, назвати асортимент нерибних продуктів моря, які використовуються у кулінарній практиці підприємств громадського харчування. 5
3. Харчова цінність сиру. Чому його рекомендують застосовувати в дієтичному харчуванні? Зміни білків, що відбуваються при одержанні сиру. 9
Література 11

Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення
  • Способи підвищення використання оборотних коштів
  • Контрольна з культури України
  • Контрольна робота «Статистика»
  • контрольна з англійської
  • контрольна з алгебри
  • Контрольна з англійської мови
  • Контрольна робота з статистики
  • Контрольна робота з алгебри
  • КОНТРОЛЬНА РОБОТА З ФІЗИКИ
  • Контрольна робота з психологии
Cгенерировано за 0.020451 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів