|
-
Особливості харчування
Історична довідка 3
Особливості харчування. 4
Народні звичаї та традиції. 9
Національні найпоширеніші страви. 10
Овочі у горіховому соусі. 10
Харчо по-грузинські. 10
Чихиртма. 11
Сациві з домашньої птиці. 11
Купати. 12
Циплята – табака 12
Інтер’єр та будівля. 12
Меню. 14
-
Квашені і солоні овочі
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Квашені і солоні овочі 3
2. Загальна характеристика молочнокислого бродіння 5
3. Поняття про гомо- та гетеро ферментне молочнокисле бродіння 6
4. Хімізм молочнокислого бродіння 9
Висновок 12
Список літератури 13
-
Квашені і солоні овочі
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Квашені і солоні овочі 3
2. Загальна характеристика молочнокислого бродіння 5
3. Поняття про гомо- та гетеро ферментне молочнокисле бродіння 6
4. Хімізм молочнокислого бродіння 9
Висновок 12
Список літератури 13
-
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
1. Характеристика столового посуду, приборів і столової білизни 3
1.1. Столовий посуд 3
1.2. Столові прибори 4
1.3. Столова білизна 7
2. Особливості обслуговування груп туристів та індивідуальні тури 8
3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Італії 10
3.1. Супи 11
3.2. М‘ясо і риба 11
3.3. Овочі 12
3.4. Гарніри 12
3.5. Молочні продукти 12
3.6. Десерт 13
Література 14
-
Кр фінансове право
1. Поняття і види доходів державного бюджету 3
2. Порядок утворення комерційних банків 8
Задача 14
Жителька села А зібрала овочі на присадибній ділянці і повезла продавати їх до міста. На ринку вона сплатила ринковий збір, але працівник ринку заборонив їй торгувати, посилаючись на те, що вона повинна сплатити ще і податок на промисел. Чи правомірні вимоги працівника ринку?
Список використаної літератури 14
-
Фінансовий облік товарних запасів на підприємствах торгівлі
Зміст
Вступ............................................................................................................3
1. Значення і завдання обліку товарних запасів на підприємствах торгівлі …………………………………………………………………..……..….4
2. Харкетристика господарсько-фінансової діяльності та постановка фінансового обліку ПП „Овочі” ..........................................................................5
3. Контроль за цінами і документами оформлення надходження і реалізації товарів .................................................................................................16
4. Звітність матеріально-відповідальних осіб і організація обліку товарів в місцях зберігання ..............................................................................20
5. Синтетичний і аналітичний облік руху товарів ...........................23
Висновки та пропозиції............................................................................31
Список використаної літератури ...........................................................33
Додатки .....................................................................................................34
-
Статистика
ЗАДАЧА № 5 2
За даними 25 заводах (додаток 5) за допомогою аналітичного групування з рівновеликими інтервалами (в три групи) прослідкувати залежність між фондоозброєністю та продуктивністю праці.
1. Результати групування оформити в таблиці та детально проаналізувати.
2. Оцінити суттєвість різниці середніх значень продуктивності праці по заводах першої та третьої груп за допомогою t-критерію Стьюдента.
Додаток № 5
Дані по заводах галузі
Заводи Середньоспискова чисельність робітників, чол. Основні засоби, млн. грн. Продукція за рік, млн. грн.
1 302 1,9 2,4
2 460 2,3 3,3
3 315 2,8 3,9
4 499 1,7 2,5
5 500 3,6 4,5
6 320 2,4 3,4
7 461 1,8 2,6
8 412 2,9 3,7
9 357 2,4 3,5
10 382 1,8 2,9
11 340 2,6 3,9
12 406 2,0 3,5
13 524 1,5 2,7
14 530 3,6 5,9
15 465 4,1 5,1
16 350 2,9 3,4
17 410 2,4 3,9
18 379 1,9 2,4
19 400 3,4 4,7
20 544 3,0 3,6
21 433 3,9 5,0
22 450 4,6 6,8
23 428 5,2 7,1
24 394 3,7 5,3
25 466 2,6 3,5
ЗАДАЧА № 9 7
За даними 25 заводів (додаток 2) побудувати ряд розподілу за рівнем фондоозброєності праці, виділивши 5 інтервалів (n = √N)
1. Моду
2. Медіану
3. Зобразити графічно ряди розподілу: побудувати полігон та гістограму розподілу, огіву, кумуляту інтервального ряду розподілу.
Додаток № 2
№ п/п Основні засоби, млн. грн. Випуск продукції, тис. грн. Середня кількість, чол..
1 174 290 315
2 156 285 268
3 180 321 299
4 169 376 301
....
ЗАДАЧА № 27 12
Товарооборот продовольчого магазину по основних групах товарів становив:
Назва продукту Товарооборот у поточних цінах, тис. грн. Зміни кількості продукції у звітному періоді порівняно з базисним, %
базисний звітний
М’ясо 35 50 +12
Молоко 46 46 +7
Овочі 35 55 -10
Обчислити:
1. Обчислити загальні індекси та абсолютні прирости фізичного обсягу реалізації, цін, товарообороту.
2. Показники взаємозв’язку між ними.
3. Зробити короткі висновки.
ЗАДАЧА № 32 14
Є дані про динаміку валового збору картоплі, тис. т
Роки Валовий збір, тис. т Базисні показники динаміки
Абсолютний приріст, тис. т Темп зростання, % Темп приросту, % Абсолютне значення 1 % приросту, тис. т
1997 109,3
1998 74,8
1999 2,50
2000 6,0 1,09
2001 4,0
2002 107,2
2003 2,0
Використовуючи взаємозв’язок показників динаміки, визначити рівні та показники, що відсутні в таблиці.
Література 16
Cгенерировано за 0.127598 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|