Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Квашені і солоні овочі» (ID:40194)

| Размер: 110 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ


Вступ 3
1. Квашені і солоні овочі 3
2. Загальна характеристика молочнокислого бродіння 5
3. Поняття про гомо- та гетеро ферментне молочнокисле бродіння 6
4. Хімізм молочнокислого бродіння 9
Висновок 12
Список літератури 13
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок літератури

1. Векірчик К.М. Практикум з мікробіології: Навч. посібник. - К.: Либідь, 2001. - 144 с.
2. Вершигора А, Ю., БранцевичЛ. Г., Василевская И. А. и др. Общая микробиология. - К.: Вища шк. Головное изд-во, 1988. - 342 с.
3. Гусев М. В., МинсваЛ. А. Микробиология. - М.: Изд-во Моск. ун-та, 1992. - 448 с.
4. Мишустин Е.Н., Емцев В.Т. Микробиология. - М.: Агропромиздат, 1987. - 368 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Квашені і солоні овочі»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Квашені і солоні овочі
  • Особливості харчування
  • Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
  • Кр фінансове право
  • Фінансовий облік товарних запасів на підприємствах торгівлі
  • Статистика
Cгенерировано за 0.667466 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів