|
санітарні вимоги до хлібосховищ
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «санітарні вимоги до хлібосховищ», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Санітарні норми, їх види та класифікація
План Вступ 3 1. Санітарні норми, їх види та класифікація 4 2. Основні вимоги безпеки до виробничого обладнання та устаткування. Загальні умови безпеки виробничих процесів 6 3. Профспілковий, громадський контроль за додержанням законодавства про охорону праці 10 Висновки 15 Список літератури 16 >>>>
-
Санітарні норми, їх види та класифікація
План Вступ 3 1. Санітарні норми, їх види та класифікація 4 2. Основні вимоги безпеки до виробничого обладнання та устаткування. Загальні умови безпеки виробничих процесів 6 3. Профспілковий, громадський контроль за додержанням законодавства про охорону праці 10 Висновки 15 Список літератури 16 >>>>
-
Тушкована качка
Вступ 2 1. Опис підприємства 3 2. Розрахунок сировини 10 3. Техніка безпеки на виробництві 16 4. Санітарні вимоги стосовно товарів і підприємства 21 5. Опис страви 24 6. Технологія приготування 25 Література 31 Додатки 32 >>>>
-
Тушкована качка
Вступ 2 1. Опис підприємства 3 2. Розрахунок сировини 10 3. Техніка безпеки на виробництві 16 4. Санітарні вимоги стосовно товарів і підприємства 21 5. Опис страви 24 6. Технологія приготування 25 Література 31 Додатки 32 >>>>
-
ТОРТ „МОНАСТИРСЬКА ІЗБА” (кулінарія)
ВСТУП 2 1) А) ОРГАНІЗАЦІЯ ЧАСТИН РОБОТИ 4 б) Інструменти та інвентар 8 в) Санітарні вимоги до приміщення і гігієни працівників 10 2) ОБЛАДНАННЯ: ЗБИВАЛЬНА МАШИНА Й ЕЛЕКТРОШАФА 13 3) МАЛЮНОК ВАШОГО ВИРОБУ 17 4) КАЛЬКУЛЯЦІЯ 18 5) ОХОРОНА ПРАЦІ 20 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 22 >>>>
-
Контрольна з обслуговування ресторанного господарства
1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків 8 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із США 12 Список використаних джерел 18 >>>>
-
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування. 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків. 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із США 14 Література 18 >>>>
-
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування. 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із США 11 Використана література 14 >>>>
-
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування. 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків 6 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із США 10 Використана література 13 Додатки 14 >>>>
-
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків 10 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із США 11 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 16 >>>>
-
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
1. Бракераж готової продукції. Санітарні вимоги до персоналу, виробничих приміщень підприємств громадського харчування. 3 2. Організація та проведення для туристів пікніків. 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із США 15 Список використаної літератури 19 >>>>
-
Важкі метали та їх вплив на організм людини, санітарні норми
ЗМІСТ Вступ………………………………………………………………………2 1. Вплив шкідливих речовин на організм людини…………4 1.1. Санітарні норми…………………………………………….5 2. Важкі метали та їх вплив на організм людини………..8 2.1. Водні ресурси……………………………………………….9 2.2. Забруднення геологічного середовища кадмієм……16 2.3. Атмосферне повітря……………………………………….18 Висновки……………………………………………………………......20 Використана література………………………………………….24 >>>>
-
Іноземна кухня «Америка і Канада»
ВСТУП 2 1) А) ОРГАНІЗАЦІЯ ЧАСТИН РОБОТИ 4 б) Інструменти та інвентар 5 в) Санітарні вимоги до приміщення і гігієни працівників 7 2) ОБЛАДНАННЯ: ЗБИВАЛЬНА МАШИНА Й ЕЛЕКТРОШАФА 9 3) А) МАЛЮНОК ВАШОГО ВИРОБУ 12 б) Картопля: виробничі рецептури, біотехнології 13 в) Підготовка сировини до виробу 15 г) Технологія приготування рибних паличок 17 4) КАЛЬКУЛЯЦІЯ 19 5) ОХОРОНА ПРАЦІ 21 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 22 >>>>
-
Спори - чинники захисту і розмноження у мікроорганізмів
ЗМІСТ 5. Спори - чинники захисту і розмноження у мікроорганізмів 3 22. Відношення мікроорганізмів до різних температур. Використання температурного чинника (пастеризація, стерилізація) для продовження строків зберігання продуктів 6 57. Мікрофлора ковбасних виробів. Шляхи обсіменіння мікроорганізмами, види пороків, заходи попередження. Санітарні норми і вимоги 10 Список літератури 19 >>>>
-
Спори - чинники захисту і розмноження у мікроорганізмів
ЗМІСТ 5. Спори - чинники захисту і розмноження у мікроорганізмів 3 22. Відношення мікроорганізмів до різних температур. Використання температурного чинника (пастеризація, стерилізація) для продовження строків зберігання продуктів 6 57. Мікрофлора ковбасних виробів. Шляхи обсіменіння мікроорганізмами, види пороків, заходи попередження. Санітарні норми і вимоги 10 Список літератури 19 >>>>
-
Обмін речовин у мікроорганізмів
ЗМІСТ 14. Обмін речовин у мікроорганізмів (конструктивний і енергетичний) 3 46. Отруєння, які викликаються токсинами стафілококів і мікроскопічних грибів (мікотоксикози). Характеристика збудників, умови розмноження, симптоми захворювання. Продукти, які викликають найбільшу небезпеку при захворюванні 12 56. Мікрофлора молока, його бактерицидна фаза. Зміни при зберіганні. Вади молока, які викликаються мікроорганізмами і боротьба з ними. Санітарні норми і вимоги, які висуваються до молока 15 Список використаної літератури 17 >>>>
-
Обмін речовин у мікроорганізмів
ЗМІСТ 14. Обмін речовин у мікроорганізмів (конструктивний і енергетичний) 3 46. Отруєння, які викликаються токсинами стафілококів і мікроскопічних грибів (мікотоксикози). Характеристика збудників, умови розмноження, симптоми захворювання. Продукти, які викликають найбільшу небезпеку при захворюванні 12 56. Мікрофлора молока, його бактерицидна фаза. Зміни при зберіганні. Вади молока, які викликаються мікроорганізмами і боротьба з ними. Санітарні норми і вимоги, які висуваються до молока 15 Список використаної літератури 17 >>>>
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
ЗМІСТ 11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3 36. Мікрофлора води. Кількісний і якісний склад мікроорганізмів залежно від природи води. Методи очистки питних і стічних вод. Оцінка якості води за мікробіологічними показниками 5 54. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Види вад. Яйце водоплавної птиці - джерело сальмонел. Захворювання, які передаються людині через яйця. Санітарні норми і вимоги 11 Список літератури 13 >>>>
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
ЗМІСТ 11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3 36. Мікрофлора води. Кількісний і якісний склад мікроорганізмів залежно від природи води. Методи очистки питних і стічних вод. Оцінка якості води за мікробіологічними показниками 5 54. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Види вад. Яйце водоплавної птиці - джерело сальмонел. Захворювання, які передаються людині через яйця. Санітарні норми і вимоги 11 Список літератури 13 >>>>
-
Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів
Зміст 6. Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів 3 32. Гнильні процеси. Збудники, хімізм в аеробних і анаеробних умовах. Значення в природі і практиці 9 56. Мікрофлора молока, його бактерицидна фаза. Зміни при зберіганні. Вади молока, які викликаються мікроорганізмами і боротьба з ними. Санітарні норми і вимоги, які висуваються до молока 13 Список використаної літератури 15 >>>>
-
Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів
Зміст 6. Порівняльна характеристика будови, хімічного складу і способів розмноження бактерій і дріжджів 3 32. Гнильні процеси. Збудники, хімізм в аеробних і анаеробних умовах. Значення в природі і практиці 9 56. Мікрофлора молока, його бактерицидна фаза. Зміни при зберіганні. Вади молока, які викликаються мікроорганізмами і боротьба з ними. Санітарні норми і вимоги, які висуваються до молока 13 Список використаної літератури 15 >>>>
-
Вимоги безпеки і санітарії до місць проведення навчального процесу і спортивному інвентареві
ЗМІСТ ВСТУП 3 1. МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА ПІДГОТОВКА 4 2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ 6 3. ВИМОГИ БЕЗПЕКИ І САНІТАРІЇ ДО МІСЦЬ ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ І СПОРТИВНОМУ ІНВЕНТАРЕВІ 8 3.1. ВИМОГИ ДО КРИТИХ СПОРТИВНИХ СПОРУД (СПОРТИВНИМ ЗАЛАМ) 8 3.2. ВИМОГИ ДО ВІДКРИТИХ СПОРТИВНИХ ПЛОЩАДОК 12 3.3. ВИМОГИ ДО СПОРТИВНОГО ІНВЕНТАРЮ Й УСТАТКУВАННЯ 13 ВИСНОВОК 15 ЛІТЕРАТУРА 16 >>>>
-
Вимоги безпеки і санітарії до місць проведення навчального процесу і спортивному інвентареві
ЗМІСТ ВСТУП 3 1. МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА ПІДГОТОВКА 4 2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ 6 3. ВИМОГИ БЕЗПЕКИ І САНІТАРІЇ ДО МІСЦЬ ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ І СПОРТИВНОМУ ІНВЕНТАРЕВІ 8 3.1. ВИМОГИ ДО КРИТИХ СПОРТИВНИХ СПОРУД (СПОРТИВНИМ ЗАЛАМ) 8 3.2. ВИМОГИ ДО ВІДКРИТИХ СПОРТИВНИХ ПЛОЩАДОК 12 3.3. ВИМОГИ ДО СПОРТИВНОГО ІНВЕНТАРЮ Й УСТАТКУВАННЯ 13 ВИСНОВОК 15 ЛІТЕРАТУРА 16 >>>>
-
Безпека життєдіяльності
План 1. Коротка характеристика можливих стихійних лих, аварій та катастроф на території України 3 2. Шкідливі речовини в робочій зоні. Санітарні норми 8 3. Профілактика виробничих отруєнь 14 Список використаної літератури 19 >>>>
-
Психологічні вимоги до методів організації уроку в початкових класах школи
План Вступ 3 1. Психологічні вимоги до уроку: 3 2. Цілі уроку, орієнтовані на розвиток особистості дитини 6 3. Психологічні вимоги до оцінювання 8 Висновки 10 Список використаної літератури 12 >>>>
-
Вимоги до керівників при здійсненні підприємницької діяльності
Зміст Вступ 3 1. Підприємництво як елемент бізнесу і тип господарювання 4 2. Менеджер і вимоги до нього 7 3. Найважливіші функції менеджера 8 4. Вимоги до керівників при здійсненні підприємницької діяльності по дослідженню М. Вудкока і Д. Френсиса 11 Висновки 14 Література 15 >>>>
-
Вимоги до керівників при здійсненні підприємницької діяльності
Зміст Вступ 3 1. Підприємництво як елемент бізнесу і тип господарювання 4 2. Менеджер і вимоги до нього 7 3. Найважливіші функції менеджера 8 4. Вимоги до керівників при здійсненні підприємницької діяльності по дослідженню М. Вудкока і Д. Френсиса 11 Висновки 14 Література 15 >>>>
-
Правила складання та оформлення документів та загальні вимоги до оформлення реквізитів документів
Зміст Вступ 3 1. Правила складання та оформлення документів та загальні вимоги до оформлення реквізитів документів 4 2. Вимоги до документів, підготовлених до друкування 8 3. Вимоги до бланків 11 Висновки 14 Список використаної літератури 15 >>>>
-
Правила складання та оформлення документів та загальні вимоги до оформлення реквізитів документів
Зміст Вступ 3 1. Правила складання та оформлення документів та загальні вимоги до оформлення реквізитів документів 4 2. Вимоги до документів, підготовлених до друкування 8 3. Вимоги до бланків 11 Висновки 14 Список використаної літератури 15 >>>>
-
Евакуація людей із будівель і приміщень. Вимоги до евакуаційних виходів
ВСТУП 2 ПРОВЕДЕННЯ ЕВАКУАЦІЇ З ПРИМІЩЕНЬ І БУДІВЕЛЬ 3 ВИМОГИ ДО БУДІВЕЛЬ І СПОРУД В КОНТЕКСТІ ЕВАКУАЦІЇ 3 ВИМОГИ ДО ЕВАКУАЦІЙНИХ ШЛЯХІВ І ВИХОДІВ 4 ВИСНОВОК 8 ЛІТЕРАТУРА 9 >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.005779 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|