|
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
ЗМІСТ
11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3
36. Мікрофлора води. Кількісний і якісний склад мікроорганізмів залежно від природи води. Методи очистки питних і стічних вод. Оцінка якості води за мікробіологічними показниками 5
54. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Види вад. Яйце водоплавної птиці - джерело сальмонел. Захворювання, які передаються людині через яйця. Санітарні норми і вимоги 11
Список літератури 13
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві
ЗМІСТ
11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3
27. Суть основного біохімічного процесу, що протікає при квашенні і виготовленні кисломолочних продуктів. Збудники, їх характеристика. Практичне використання 5
69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13
Список використаної літератури 18
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві
ЗМІСТ
11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3
27. Суть основного біохімічного процесу, що протікає при квашенні і виготовленні кисломолочних продуктів. Збудники, їх характеристика. Практичне використання 5
69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13
Список використаної літератури 18
-
Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади
Зміст
13. Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади 3
34. Розпад жирів і жирних кислот під впливом мікроорганізмів. Збудники, умови виникнення, значення в природі і при псуванні харчових продуктів 10
51. Склад мікрофлори свіжих плодів і овочів. Умови, які сприяють розвитку мікроорганізмів, основні хвороби плодів і овочів грибами. Заходи боротьби 11
Література 15
-
Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади
Зміст
13. Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади 3
34. Розпад жирів і жирних кислот під впливом мікроорганізмів. Збудники, умови виникнення, значення в природі і при псуванні харчових продуктів 10
51. Склад мікрофлори свіжих плодів і овочів. Умови, які сприяють розвитку мікроорганізмів, основні хвороби плодів і овочів грибами. Заходи боротьби 11
Література 15
-
Біохімія
1) Класифікація білків за фізико-хімічними властивостями, характеристика протеїнів. 3
2) Поняття про ферменти як білкові речовини, що мають каталітичні властивості. 3
3) Фотофосфорилювання, циклічне та нециклічне фосфорилювання. 4
4) Фізико-хімічні властивості білків, розчинність білків, поняття ізоелектричної точки білків. 5
5) Властивості ферментів, їх відмінності від неорганічних каталізаторів. 7
6) Ацетил-КоА як центральний метаболіт у процесі розкладу і синтезу жирних кислот. 9
7) Будова і властивості моносахаридів природного походження, механізм утворення меланоїдинів, їх роль у різних галузях АПК. 9
8) Гідролази, загальна характеристика основних підкласів. 13
9) Хімізм та енергетика спиртового бродіння, його значення в харчовій промисловості. 14
Список використаної літератури 16
-
Роль ферментів у процесах відновлення та при м’язовій діяльності
Вступ : властивості ферментів як біологічних каталізаторів 3
Механізм дії ферментів 9
Класифікація ферментів і характеристика оксидоредуктаз 10
Молекулярні механізми м’язового скорочення та ферменти, які приймають участь у цьому процесі 13
Висновок 17
Список літератури 17
-
ОКСИД АЗОТУ: ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ, БІОЛОГІЧНА РОЛЬ, ВЗАЄМОДІЯ З ІНШИМИ СПОЛУКАМИ
План
Вступ 3
1. Оксид азоту: хімічні властивості, біологічна роль, взаємодія з іншими сполуками 4
2. Ферменти синтезу NO. Класифікація, структура (молекулярні особливості ізоформ), регуляція активності 7
3. Методи визначення NO і NOS в патогенезі виразкової хвороби шлунку 20
Висновок 24
Література 25
-
ОКСИД АЗОТУ: ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ, БІОЛОГІЧНА РОЛЬ, ВЗАЄМОДІЯ З ІНШИМИ СПОЛУКАМИ
План
Вступ 3
1. Оксид азоту: хімічні властивості, біологічна роль, взаємодія з іншими сполуками 4
2. Ферменти синтезу NO. Класифікація, структура (молекулярні особливості ізоформ), регуляція активності 7
3. Методи визначення NO і NOS в патогенезі виразкової хвороби шлунку 20
Висновок 24
Література 25
-
МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРЕПАРАТІВ ДЛЯ БОРОТЬБИ ІЗ ШКІДНИКАМИ
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ МОРФО-ЦИТОЛОГІЧНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ МІКРООРГАНІЗМІВ 4
РОЗДІЛ 2. МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРЕПАРАТІВ ДЛЯ БОРОТЬБИ ІЗ ШКІДНИКАМИ 18
2.1. Мікробіологічні інсектициди 18
2.2. Інтродукція мікроорганізмів та мікробіологічний метод боротьби 19
2.3. Нешкідливість мікробіологічних агентів 21
РОЗДІЛ 3. МІКРООРГАНІЗМИ ЯК ДЖЕРЕЛО НОВИХ ІНСЕКТИЦИДНИХ ПРЕПАРАТІВ 22
3.1. Класифікація бактеріальних токсинів 22
3.2. Класифікація за анатомічним розміщенням 23
3.2. Класифікація за місцем або механізмом дії 25
3.3. Класифікація за структурою молекули токсину 26
3.5. Проблема токсинів у патології комах 28
3.5. Практичні можливості і перспективи використання інсектицидів 29
ВИСНОВОК 31
ЛІТЕРАТУРА 32
Cгенерировано за 0.119346 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|