Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві» (ID:40197)

| Размер: 85 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ


11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3
27. Суть основного біохімічного процесу, що протікає при квашенні і виготовленні кисломолочних продуктів. Збудники, їх характеристика. Практичне використання 5
69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13
Список використаної літератури 18
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури

1. Богданов В.М. и др. Техническая микробиология пищевых продуктов. - М.: Пищевая промышленность, 1978. - 730 с.
2. Вербина Н.М., Кантерева Ю.В. Микробиология пищевых производств. - М.: Агропромиздат, 1988. - 255 с.
3. Гусев М.В. Микробиология. -М.: Экономика, 1993. - 217 с.
4. Жвирблянская А.Ю., Бакушинская О.А. Микробиология в пищевой промышленности. - М.: Пищевая промышленность, 1985. -500 с.
5. Моисеева Е.Л. Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении. - М.: Агропромиздат, 1989. - 200 с.
6. Орлов В.И. Основы микробиологии и пищевой гигиены. - М.: Экономика, 1965. - 205 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві
  • Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
  • Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
  • МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРЕПАРАТІВ ДЛЯ БОРОТЬБИ ІЗ ШКІДНИКАМИ
  • МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРЕПАРАТІВ ДЛЯ БОРОТЬБИ ІЗ ШКІДНИКАМИ
  • Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади
  • Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади
  • Біохімія
  • Роль ферментів у процесах відновлення та при м’язовій діяльності
  • ОКСИД АЗОТУ: ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ, БІОЛОГІЧНА РОЛЬ, ВЗАЄМОДІЯ З ІНШИМИ СПОЛУКАМИ
Cгенерировано за 0.133846 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів