Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві» (ID:40197)

| Размер: 85 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ


11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3
27. Суть основного біохімічного процесу, що протікає при квашенні і виготовленні кисломолочних продуктів. Збудники, їх характеристика. Практичне використання 5
69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13
Список використаної літератури 18
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури

1. Богданов В.М. и др. Техническая микробиология пищевых продуктов. - М.: Пищевая промышленность, 1978. - 730 с.
2. Вербина Н.М., Кантерева Ю.В. Микробиология пищевых производств. - М.: Агропромиздат, 1988. - 255 с.
3. Гусев М.В. Микробиология. -М.: Экономика, 1993. - 217 с.
4. Жвирблянская А.Ю., Бакушинская О.А. Микробиология в пищевой промышленности. - М.: Пищевая промышленность, 1985. -500 с.
5. Моисеева Е.Л. Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении. - М.: Агропромиздат, 1989. - 200 с.
6. Орлов В.И. Основы микробиологии и пищевой гигиены. - М.: Экономика, 1965. - 205 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві
  • Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
  • Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
  • МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРЕПАРАТІВ ДЛЯ БОРОТЬБИ ІЗ ШКІДНИКАМИ
  • МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРЕПАРАТІВ ДЛЯ БОРОТЬБИ ІЗ ШКІДНИКАМИ
  • Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади
  • Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади
  • Біохімія
  • Роль ферментів у процесах відновлення та при м’язовій діяльності
  • ОКСИД АЗОТУ: ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ, БІОЛОГІЧНА РОЛЬ, ВЗАЄМОДІЯ З ІНШИМИ СПОЛУКАМИ
Cгенерировано за 0.156851 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...