Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Іноземна кухня «Америка і Канада»» (ID:14409)

| Размер: 196 кб. | Объем: 20 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВСТУП 2 1) А) ОРГАНІЗАЦІЯ ЧАСТИН РОБОТИ 4 б) Інструменти та інвентар 5 в) Санітарні вимоги до приміщення і гігієни працівників 7 2) ОБЛАДНАННЯ: ЗБИВАЛЬНА МАШИНА Й ЕЛЕКТРОШАФА 9 3) А) МАЛЮНОК ВАШОГО ВИРОБУ 12 б) Картопля: виробничі рецептури, біотехнології 13 в) Підготовка сировини до виробу 15 г) Технологія приготування рибних паличок 17 4) КАЛЬКУЛЯЦІЯ 19 5) ОХОРОНА ПРАЦІ 21 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 22 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература Список використаної літератури 1. Горпинко Т.М. Лабораторно-практичні роботи з кулінарії: Навч. посібник для учнів проф.-техн. навч. закладів. – Львів: Світ, 1996. – 104 с. 2. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності / О.В.Шалимінов (авт.-розроб.). – К.: А.С.К., 2000. – 848 с. 3. Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок / Київський національний торговельно-економічний ун-т / М.І. Пересічний (розроб.). – К.: Книга, 2004. – 428 с. 4. Іванніков П.В. Технологія кулінарної продукції на основі рибної сировини: Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківська академія технології та організації харчування. – Х., 1994. – 24 с. 5. Ляшенко Б.В. Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних пристроїв: Дис. канд. техн. наук: 05.18.12 / Харківська держ. академія технології та організації харчування. – Х., 2002. – 298 с. 6. Мікрохвильова кулінарія / Н.В.Сивкова, Д.В.Таболкін. – Х.: Фоліо, 2005. – 288 с. 7. Скуріхіна Л.А. Технологія жиро-рослинних кулінарних виробів для підприємств харчування: Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківська академія технології та організації харчування. – Х., 1995. – 17 с. 8. Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова Ж.М. Кулінарія: Підручник для учнів проф.-техн. училищ. – К.: Генеза, 1999. – 432 с. 9. Українська національна кухня / Л.М.Базусенко (ред.-уклад.). – Донецьк: Сталкер, 2001. – 288 с.
Дополнительная информация906
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Іноземна кухня «Америка і Канада»»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Двосторонні відносини Україна – Канада
  • Зимові свята та їх використання в туризмі
  • Тенденції розвитку США 1999-2002 рр.
  • ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА США ТА КАНАДИ
  • Антропологічна структура земної кулі
  • Аналіз туристичного ринку регіону Америка
  • Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)
  • Антропологічна структура населення земної кулі
  • Особливості організації харчування туристів з Великобританії
  • Організація харчування туристів з Італії
  • Особливості харчування туристів з Китаю
Cгенерировано за 0.128934 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...