-
Евакуація при аварії на АЕС
ПЛАН:
Питання: Евакуація при аварії на АЕС
1. Організація евакуаційних заходів
2. Евакуація при аварії на АЕС
-
Охорона праці
1. ІНСТРУКТАЖ ПРАЦЮЮЧИХ З ОХОРОНИ ПРАЦІ 2
2. МЕТЕОРОЛОГІЧНІ ФАКТОРИ ВИРОБНИЧИХ ПРИМІЩЕНЬ, ЇХ ВПЛИВ НА ПРАЦЮЮЧИХ 4
3. ДІЯ ЕЛЕКТРОСТРУМУ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ 6
4. ХАРАКТЕРИСТИКА ВИРОБНИЧИХ ВИПРОМІНЮВАНЬ 9
5. ЕВАКУАЦІЯ ЛЮДЕЙ ПРИ ПОЖЕЖІ 11
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 15
-
ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ
Зміст
1. Організація праці на робочому місці 3
2. Порядок проведення евакуації людей з приміщень та будівель 4
3. Причини враження електричним струмом на виробництві та основні заходи захисту 5
Література 15
-
ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ
Зміст
1. Організація праці на робочому місці 3
2. Порядок проведення евакуації людей з приміщень та будівель 4
3. Причини враження електричним струмом на виробництві та основні заходи захисту 5
Література 15
-
Основні функції системи управління охороною праці
Питання:
1. Нормативно-правове забезпечення умов праці на виробництві
2. Основні функції системи управління охороною праці
3. Гігієнічна класифікація умов праці
4. Завдання економіки в формуванні умов праці
5. Основні вимоги до виробничих будівель і споруд
6. Конвеєри та вимоги до їх безпеки при монтажі і експлуатації
7. Особливості роботи користувачів відділу дисплейних терміналів (ВДТ)
8. Вимоги до організації приміщень користувачів ВДТ
-
Визначення категорій і класу вибухо і пожежонебезпечних галузевих об’єктів і факторів пожежної небезпеки
Вступ 3
1. Категорії приміщень і будівель за вибухопожежною і пожежною небезпекою 4
2. Класифікація пожежонебезпечних та вибухонебезпечних зон 5
3. Системи забезпечення вибухопожежної безпеки об’єкта 10
Висновки 17
Список використаної літератури 18
-
Основи охорони праці
Загальні вимоги до систем вентиляції кондиціювання повітря і повітряного опалення промислових будівель і споруд 2
Вимоги до конвеєрів залежно від їх призначення і особливостей вантажів що транспортуються на підприємствах харчової промисловості. 6
Задача 1.6. 11
Задача 11.9. 11
Список використаної літератури 13
-
Організація спортивно-рекреаційних приміщень при готельних комплексах
Вступ
1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 6
2. Організація приміщень спортивно-рекреаційного обслуговування в підприємстві готельного господарства 10
2. 1. Організація спортивно - рекреаційних приміщень на прикладі туристичного комплексу “Ялта” 21
3. Удосконалення організації приміщень спортивно- рекреаційних приміщень при готельних комплексах 25
Висновки 32
Використана література: 33
Додатки 34
-
Охорона праці ВАРІАНТ 6
1. Виконати раціональне розміщення устаткування в цеху з урахуванням аварійних виходів на випадок пожежі, а також розробити щодо поліпшення умов праці, плануванні побутових і допоміжних приміщень цеху з розмірами 72Х18Х4 м. 2
2. Розрахувати загальний рівень інтенсивності шуму в запроектованому цеху, розробити заходи щодо зменшення шуму 3
3. Дайте аналіз небезпеки дотику до струмоведучих частин в трифазній мережі з ізольованою нейтраллю трансформатора при нормальному та аварійному режимах. 5
4. Як класифікувати приміщення за ступенем небезпеки ураження електричним струмом (ПУЕ)? 7
5. Опишіть роль російських, радянських і українських вчених у розвиток питань охорони праці. 8
6. Які вимоги охорони праці при гасінні отруйних речовин, електроустановок і посудин, що працюють під тиском? 10
7. Які існують типи оповіщувачів датчиків пожежі? 12
8. Які причини травматизму можуть бути при технологічній обробці виробів у швейних чи в трикотажних цехах? 13
9. Які вимоги висуваються до внутрішньозаводського і внутрішньо цехового транспорту? 14
10. Розрахувати контур захисного заземлення. 16
Список використаної літератури 19
-
Порівняльна характеристика асортименту споживчих властивостей машин для прибирання приміщень (пилососів)
Вступ 3
1. Стан ринку машин для прибирання приміщень (пилососів) 4
2. Класифікація та асортимент машин для прибирання приміщень (пилососів) 10
3. Споживчі властивості машин для прибирання приміщень (пилососів) та їх характеристика 17
4. Порівняльна характеристика асортименту та споживчих властивостей машин для прибирання приміщень (пилососів) 22
5. Оцінка якості машин для прибирання приміщень (пилососів) 27
Висновки та пропозиції 32
Список використаної літератури 35