Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Якість як чинник конкурентоспроможності продукції» (ID:64670)

| Размер: 20 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

Вступ 3
1 Якість як чинник конкурентоспроможності продукції 4
2 Нормативно-правова база в управління кістю продукції 12
Висновки 17
Використана література 18
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураВикористана література

1. Закон України "Про стандартизація" від 17 травня 2001 № 2408-ІІІ // Голос України. - 2001. - 21 травня
2. В. О. Василенко, Т. І. Ткаченко Виробничий (операційний) менеджмент: Навч. посібник. За редакцією В. О. Василенка. - Київ: ЦУЛ, 2003. - 621 с.
3. Варакута С. А. Управление качеством продукции: Учебное пособие. - М.: ИНФРА - М, 2001. -207 с. - ( Серия " Вопрос - Ответ")
4. Гэлловэй Лес. Операционный менеджмент. - СПб: Питер, 2001. - 320 с. (серия "Теория и практика менеджмента"),
5. Производственный менеджмент: Учебник для ВУЗов / Под ред. С.Д. Ильенковой. - М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2000 г.
6. Фомичев С.К. Старостина А.А. Скрябина Н.И. Основы управления качеством МАУП Киев. - 2002. - 190 с.
7. Чейз Р.Б., Эквилайн Н. Дж., Якобс Р. Ф. Производственный и операционный менедмжент, 8-е издание.: Пер. англ.: - М.: Издательский дом "Вильямс", 2001. - 704 с.
8. Шаповал М. І. Менеджмент якості: Підручник. - К.: Т-во "Знання", КОО, 2003. - 475 с. - (Вища освіта Х століття)
9. Экономика предприятия: Учебное пособие / под общ. ред. д. э. н. проф. Л.Г. Мельника. - Сумы: ИТД "Университетская книга", 2002. - 632 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Якість як чинник конкурентоспроможності продукції»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Якість як чинник конкурентоспроможності продукції
  • Якість та конкурентоспроможність підприємств. Шляхи підвищення якості
  • Аналіз якості продукції підприємства та її впливу на інші показники
  • Аналіз рентабельності та конкурентоспроможності продукції підприємства (на прикладі)
  • Якість та конкрентоспроможність продукції
  • Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості
  • Менеджмент конкурентоспроможності фірми на зовнішньому ринку (на прикладі ЗАТ „Житомирські ласощі")
  • Конкурентоспроможність продукції та шляхи підвищення її рівня
  • Цінова конкурентоспроможність продукції (надання послуг) та шляхи її зростання
  • Оцінення конкурентоспроможності продукції
Cгенерировано за 0.128197 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...