Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Якість як чинник конкурентоспроможності продукції» (ID:43811)

| Размер: 20 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

Вступ 3
1 Якість як чинник конкурентоспроможності продукції 4
2 Нормативно-правова база в управління кістю продукції 12
Висновки 17
Використана література 18
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураВикористана література

1. Закон України "Про стандартизація" від 17 травня 2001 № 2408-ІІІ // Голос України. - 2001. - 21 травня
2. В. О. Василенко, Т. І. Ткаченко Виробничий (операційний) менеджмент: Навч. посібник. За редакцією В. О. Василенка. - Київ: ЦУЛ, 2003. - 621 с.
3. Варакута С. А. Управление качеством продукции: Учебное пособие. - М.: ИНФРА - М, 2001. -207 с. - ( Серия " Вопрос - Ответ")
4. Гэлловэй Лес. Операционный менеджмент. - СПб: Питер, 2001. - 320 с. (серия "Теория и практика менеджмента"),
5. Производственный менеджмент: Учебник для ВУЗов / Под ред. С.Д. Ильенковой. - М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2000 г.
6. Фомичев С.К. Старостина А.А. Скрябина Н.И. Основы управления качеством МАУП Киев. - 2002. - 190 с.
7. Чейз Р.Б., Эквилайн Н. Дж., Якобс Р. Ф. Производственный и операционный менедмжент, 8-е издание.: Пер. англ.: - М.: Издательский дом "Вильямс", 2001. - 704 с.
8. Шаповал М. І. Менеджмент якості: Підручник. - К.: Т-во "Знання", КОО, 2003. - 475 с. - (Вища освіта Х століття)
9. Экономика предприятия: Учебное пособие / под общ. ред. д. э. н. проф. Л.Г. Мельника. - Сумы: ИТД "Университетская книга", 2002. - 632 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Якість як чинник конкурентоспроможності продукції»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Якість як чинник конкурентоспроможності продукції
  • Якість та конкурентоспроможність підприємств. Шляхи підвищення якості
  • Аналіз якості продукції підприємства та її впливу на інші показники
  • Аналіз рентабельності та конкурентоспроможності продукції підприємства (на прикладі)
  • Якість та конкрентоспроможність продукції
  • Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості
  • Менеджмент конкурентоспроможності фірми на зовнішньому ринку (на прикладі ЗАТ „Житомирські ласощі")
  • Конкурентоспроможність продукції та шляхи підвищення її рівня
  • Цінова конкурентоспроможність продукції (надання послуг) та шляхи її зростання
  • Оцінення конкурентоспроможності продукції
Cгенерировано за 0.134068 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів