Меню

Реклама

TOP реферати

Цікаве

Тема: «Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності» (ID:14529)

| Размер: 59 кб. | Объем: 45 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание ВСТУП 3 1. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ В УКРАЇНІ 5 2. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 7 3. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РІДКИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕННОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 17 4. ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ (НА ПРИКЛАДІ ЗДОБНИХ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ) 19 5. ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ СХЕМИ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 28 5.1. Компот з апельсинів 28 5.2. Безе з вишнею та мандаринами 30 5.3. Яблуко в слойці 31 6. КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 33 7. ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ ДІЄТ 36 ВИСНОВКИ 41 ЛІТЕРАТУРА 42 ДОДАТКИ 45 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература ЛІТЕРАТУРА 1. Васильєва О.О. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х., 2005. – 18 с. 2. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 3. Грищук Б. Творці солодкого дива: Хмельницькій кондитерській фабриці – 70 років. – Хмельницький: Поділля, 1998. – 79 с. 4. Губа Н.И., Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ», 1992. – 326 с. 5. Дорохович В., Олексієнко Н. Вплив фруктози та сахарози на зберігання пряників // Харчова та переробна промисловість – 1999. – № 5, 6. – С. 24 – 25. 6. Дорохович В.В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К., 2000. – 20 с. 7. Дорохович В.В., Калакура М.М. Системний підхід при розробці раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на фруктозі //Матеріали шостої міжнарод. наук.-техн. конференції. (Київ, УДУХТ, 2000 р.). – С.73. 8. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України, 2004. – ІІІ, 8с. – (Національний стандарт України). 9. ДСТУ 3718-98. Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе, муси, пудинги, концентрати молочні: Загальні технічні умови. – Введ. 1999.01.01.- Офіц. вид. – К.: Вид-во Держстандарту України, 1998. – Різн. паг. – (Державний стандарт України). 10. Іоргачова К.Г. Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок: Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 Одес. нац. акад. харч. технологій. – О., 2004. – 37 с. 11. Іоргачова К.Г., Селіванська І.О., Толстих В.Ю. Соєве молоко у виробництві помадних цукерок // Холодильна техніка і технологія. – 2001. – №2. – С. 46 – 48. 12. Калакура М.М., Егорова В.І., Тарасенко Е.В., Ратушенко А.Т. Технология производства кулинарных изделий с использованием овощных и фруктовых порошков // Экспрес-информация. Сер. «Общественное питание». – Вып. 6. – М., 1988. – С. 1 – 25. 13. Квитницкий М.Е., Ратушенко А.Т. Физико-химические показатели качества пюре для изделий, обогащённых яблочным порошком //Обществен. питан. в нов. условиях хозяйствов.: Сб. науч. тр. – К.: КТЭИ, 1988. – С.101 – 104. 14. Мглинец А., Ловачева Г., Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос», 2000. – 418 с. 15. Молоканова Л.В. Споживчі властивості нових видів морозива: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 Київ. держ. торг.-екон. ун-т. – К., 1999. – 18 с. 16. Расулов Р.А. Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К., 2004. – 20 с. 17. Ратушенко А.Т. Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 Київ. нац. торг.-екон. ун-т. – К., 2001. – 17 с. 18. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. – 374 с. 19. Толстих В.Ю. Розробка технології помадних цукерок функціональними рослинними інгредієнтами: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одесса, 2002. – 19 с. 20. Франко О.Ф. Практична кухня. – Вип. 1: Вироби з тіста. Напої і солодкі страви. – Л.: Каменяр, 1995. – (Переписи старої кухні). – 64 с. 21. Фримантл М. Химия в действии. В 2-х томах. – Т. 2. – М.: Мир, 1991. – 622 с. 22. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность», 1976. – 673 с. 23. Шевченко О.В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – К., 2002. – 20 с. 24. Юрченко С.Л. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківська держ. академія технології та організації харчування. – Х., 1999. – 19 с.
Дополнительная информация 1066
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Розширення асортименту удосконалення технології та дослідження якості банкетних холодних страв
  • Новітні технології м’ясних січених страв
  • Розширення асортименту, удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок із риби і рибпродуктів
  • Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі
  • "Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"
  • Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства
  • Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства
  • Стан та перспективи розвитку паливно-енергетичного комплексу України, існуючі загрози енергетичній безпеці України
  • Характеристика технологічних властивостей холодних страв та закусок
  • Організація та методика роботи щодо експертизи цінності документів
Cгенерировано за 0.139925 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Від партнерів

Оновлення

Реклама

Від партнерів