Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «"Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"» (ID:14545)

| Размер: 454 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика досліджуваної групи страв та досліджуваного підприємства харчування 4 1.1. Значення страв з м’яса у харчуванні 4 1.2. Характеристика підприємства харчування 6 Розділ 2. Практичний аналіз технології виготовлення страв з м’яса 9 2.1. Характеристика сировини для приготування страви 9 2.2. Технологія приготування страви, відпуск (технологічна картка) 12 2.3. Розрахунки сировини на день 14 2.4. Розрахунок вартості сировини на задану кількість порцій 15 2.5. Особиста гігієна кухаря 16 2.6. Охорона праці при роботі в цеху згідно завдання 18 Розділ 3. Організація виробництва страв з м’яса 20 3.1. Організація робочого місця, підбір інструменту, інвентарю для приготування нф і готової справи 20 Розділ 4. Пропозиції з удосконалення виробничого процесу свого підприємства 26 Література 28 Додатки 29 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Воюш О.Ю. Управление капитальными вложениями пищевого предприятия // Хлебопродукты. – 1996. – № 5. – С. 17 – 25. 2. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 3. Губа Н.И., Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ», 1992. – 326 с. 4. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України, 2004. – ІІІ, 8с. – (Національний стандарт України). 5. Корнеева К. Анатомия стола // Ресторатор. – 2002. – №7. – С. 10 – 12. 6. Мглинец А., Ловачева Г., Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос», 2000. – 418 с. 7. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос», 2002. – 472 с. 8. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс», 2001. – 384 с. 9. Орлова Н.Я., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. – К., 2002. – 360 с. 10. Предприятия общественного питания: правила и нормативы. – М: Издательство ПРИОР, 2002. – 224 с 11. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. – 374 с. 12. Уразов В.А. Организация труда и управления на предприятиях легкой промышленности. – М.: Легпромбытиздат, 1990. – 239 с. 13. Франко О.Ф. Практична кухня. – Вип. 1: Вироби з тіста. Напої і солодкі страви. – Л.: Каменяр, 1995. – (Переписи старої кухні). – 64 с. 14. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность», 1976. – 673 с.
Дополнительная информация1077
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «"Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Приготування страв з морепродуктів та правила їх подачі
  • Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна
  • Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії
  • Особливості технології використання пернатої дичини для розроблення асортименту страв у ресторані
  • Технологія харчування
  • Технологія приготування їжі
  • Характеристика продуктової бази
  • Технологія приготування страви або виробу
  • Характеристика технологічних властивостей холодних страв та закусок
  • Барна справа
Cгенерировано за 0.143470 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...