Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Розширення асортименту, удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок із риби і рибпродуктів» (ID:5121)

| Размер: 40 кб. | Объем: 27 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 04.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст

Вступ 3
1. Характеристика холодних рибних страв та їх харчової цінності 4
2. Загальна характеристика ресторану „Авалон” 11
3. Розробка холодних страв для ресторану „Авалон” 15
4. Складання меню ресторана „Авалон” 17
5. Шляхи вдосконалення діяльності ресторану 21
Висновки та пропозиції 23
Список літератури 25
Додатки 27

В даній курсовій роботі була реалізована спроба проаналізувати сучасний досвід виготовлення та реалізації холодних рибних страв та встановити:
- характеристику споживчих властивостей риби та рибних страв, залежність їх від виду, умов приготування та зберігання, та їх вплив на якість кінцевої продукції;
- характеристику асортименту холодних рибних страв та можливості його розширення на основі використання новітніх розробок в області удосконалення існуючих технологій переробки риби.
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Розширення асортименту, удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок із риби і рибпродуктів»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Характеристика технологічних властивостей холодних страв та закусок
  • Розширення асортименту удосконалення технології та дослідження якості банкетних холодних страв
  • Аналіз асортименту риби та рибних товарів в Україні
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів
  • Формування асортименту товарів в торговому підприємстві
  • Аналіз асортименту і якості споживання товарів (пивної продукції)
  • Аналіз асотименту і якості споживчих товарів (Майонез)
  • Формування асортиментної політики на підприємстві
  • Формування асортиментної політики на підприємстві
  • Формування товарного асортименту в магазині та шляхи його удосконалення
Cгенерировано за 0.164954 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...